Απανθρακωμένος άντρας σε φωτιά πολυκατοικίας στο κέντρο της Πτολεμαΐδας!2cgmlwn0a2rΑγνώστων στοιχείων παραμένει ο άνδρας που βρέθηκε απανθρακωμένος στα αποκαΐδια της φωτιάς που ξέσπασε το απόγευμα σήμερα, σε πολυκατοικία, στο κέντρο της Πτολεμαΐδας. Κατά την καταμέτρηση των ενοίκων της πολυκατοικίας δεν έλειπε κανείς ενώ κανένας από τους διαμένοντες στην οικοδομή δεν μπορούσε να εξηγήσει την ύπαρξη του ανθρώπου εντός της στέγης (κεραμοσκεπής) η οποία και κάηκε ολοσχερώς. Την έρευνα από την πυροσβεστική ανέλαβε (μετά τη ανεύρεση της σωρού) η αστυνομική υποδιεύθυνση Πτολεμαΐδας η οποία και διενεργεί έρευνα για τον εντοπισμό των στοιχείων του απανθρακωμένου άνδρα (σε τραγική κατάσταση μη αναγνωρίσιμη).

ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΧΩΡΙΣ ΚΛΙΜΑΚΟΦΟΡΟ ΟΧΗΜΑ

Η επέμβαση των δυνάμεων πυρόσβεσης ήταν άμεση (χρονικά) και στην κατάσβεση πυρκαγιάς συνολικά πήραν μέρος 4 οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πτολεμαΐδας, 2 του Δήμου Εορδαίας και 1 όχημα της ΔΕΗ. Δυστυχώς για μία ακόμη φορά η φωτιά ήταν σε ψηλό κτίριο (κεραμοσκεπή 4όροφης οικοδομής) και η πρόσβαση αποδείχθηκε δύσκολη λόγω ανυπαρξίας κλιμακοφόρου οχήματος το οποίο τελικά ήρθε από την Π.Υ. Κοζάνης αλλά ήταν αργά πλέον και δεν χρησιμοποιήθηκε.

eordaia.org

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.