Την καταβολή λιγνιτικού τέλους ζητάει από τη ΔΕΗ το Δίκτυο Ενεργειακών Δήμωνdimarxio_kozanisΤην καταβολή του λιγνιτικού τέλους, που ανεστάλη με προηγούμενη απόφαση θα θέσουν αυτή την Πέμπτη 5 Μαΐου 2011 στον υφυπουργό Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, Γιάννη Μανιάτη, οι πέντε δήμαρχοι, μέλη του Δικτύου Ενεργειακών Δήμων που συγκροτήθηκε την περασμένη εβδομάδα.

Συγκεκριμένα οι δήμαρχοι: Κοζάνης, Εορδαίας, Φλώρινας, Αμυνταίου και Μεγαλόπολης, θα ζητήσουν να καταβληθεί και πάλι το τέλος η ΔΕΗ προκειμένου να χρηματοδοτούνται αναπτυξιακές δράσεις για τις περιοχές τους. Παράλληλα το Δίκτυο Ενεργειακών Δήμων είναι αποφασισμένο να προσφύγει στη δικαιοσύνη προκειμένου να διεκδικήσει τα δίκαιά του και για άλλα ζητήματα που έχουν σχέση με τη ΔΕΗ, ενώ θα προωθηθεί η δημιουργία γραφείου στις Βρυξέλλες για την αναζήτηση συνεργασιών με ευρωπαϊκές πόλεις.

ΕΡΑ ΚΟΖΑΝΗΣ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.