Ο Πρέλεβιτς στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ – Πεντάρα… ενόψει ΠΑΟ



paok_fc_logo_toumpaΣτη διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα ανήκει από δω και πέρα ο Μπάνε Πρέλεβιτς. Ο Σέρβος, που προσέφερε πολλά ως παίκτης και προπονητής, επιστρέφει στον «Δικέφαλο του Βορρά» -αποτελώντας επιλογή του προέδρου, για να ενταχθεί στο νέο ΔΣ που θα ανακοινωθεί αύριο!

Εκτός του “τίγρη”, στο διευρυμένο διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ θα προστεθεί ο γιος του ιδιοκτήτη της Express Service και συγγραφέας, Πάνος Ραπτόπουλος και ο επιχειρηματίας, Σάκης Χατζόπουλος, πλαισιώνοντας τους Θοδωρή Ζαγοράκη, Σπύρο Μιλιωρίδη, Παναγιώτη Ποικιλίδη, Γιώργο Φαρλαλή και Γιώργο Μιχαηλίδη.

Στα του σημερινού φιλικού, ο «δικέφαλος του Βορρά» φιλοδώρησε την Καβάλα με πέντε γκολ, στην πρόβα πριν από τον πρώτο επίσημο αγώνα με τον Παναθηναϊκό για τα πλέι οφ. Από την αναμέτρηση αποχώρησε τραυματίας ο Μπρούνο Τσιρίλο.

Από σοβαρό τροχαίο γλύτωσε ο “Κουτσια”

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ είχε σοβαρό τροχαίο το βράδυ της Πρωτομαγιάς, από το οποίο, ευτυχώς γλίτωσε χωρίς τραυματισμό.

Στο σημείο -για να του συμπαρασταθεί- βρέθηκε ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Θοδωρής Ζαγοράκης, ο οποίος τυχαίνει να μένει κοντά στο σημείο που έλαβε χώρα το ατυχές συμβάν.

newsit

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.