Απίθανοι σεξουαλικοί νόμοι!–  Στο Γκουάμ απαγορεύεται να παντρεύονται οι παρθένες! Αυτό είχε ως  αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένα νέο είδος ελεύθερων επαγγελματιών: άντρες  που η δουλειά τους είναι να πληρώνονται από…γυναίκες για να κάνουν μαζί  τους σεξ για πρώτη φορά… 

– Πολλές  Μεσανατολικές χώρες αναγνωρίζουν τον ακόλουθο Ισλαμικό νόμο: μετά από  μία σεξουαλική επαφή με αρνί είναι θανάσιμο αμάρτημα να φας την σάρκα  του.

– Στο Λίβανο ο νόμος επιτρέπει σε άντρες να κάνουν σεξ με  ζώα με τη βασική προϋπόθεση να είναι θηλυκά. Στην περίπτωση που κάποιος  πάει με αρσενικό ζώο τιμωρείται μα θάνατο.

– Παντού στις ΗΠΑ απαγορεύεται η σεξουαλική επαφή με είδος που είναι υπό εξαφάνιση. Εξαιρούνται τα… έντομα.

–  Στο Μπαχρέιν ένας άντρας γυναικολόγος μπορεί μεν να εξετάσει τα  γεννητικά όργανα μίας γυναίκας, αλλά απαγορεύεται να τα κοιτάξει απ’  ευθείας. Μπορεί να τα δει μόνο χρησιμοποιώντας καθρέπτη.

– Στο  Χονγκ Κονγκ είναι νόμιμο η απατημένη σύζυγος να σκοτώσει τον άντρα της  με τη βασική προϋπόθεση να το κάνει με γυμνά χέρια. Ο περιορισμός αυτός  δεν ισχύει για την ερωμένη του άντρα!

olonea.blogspot.com

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.