Κοζάνη Μεγάλο Σάββατο: Θάνατος – σοκ 32χρονης εγκύου από αιμορραγία – Σώθηκε το μωρό!



mamatseio_nosokomioΤραγική κατάληψη είχε η εγκυμοσύνη μιας 32χρονης γυναίκας από χωριό της Φλώρινας, η οποία άχασε τη ζωή της το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου. Σύμφωνα με πληροφορίες του kozanimedia, η άτυχη γυναίκα, έγκυος στο τρίτο παιδί και μετά από δυο γέννες με καισαρική τομή, μεταφέρθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες αρχικά στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαϊδας.

Εκεί ο σύζυγός της και η ίδια ενημερώθηκαν πως δεν υπήρχε παιδίατρος και γυναικολόγος, καθώς 15 ημέρες εφημερεύει το Μαμάτσειο και άλλες 15 το Μποδοσάκειο. Αμέσως μεταφέρθηκε στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης, όπου και χωρίς χρονοτριβή, σύμφωνα με με τον εκτελών χρέη διοικητή  κ. Μπισκινιώτη, εισήλθε στο χειρουργείο.

Μετά την επέμβαση, το μωρό, 32 μόλις εβδομάδων, αν και πρόωρο διαπιστώθηκε πως έχαιρε άκρας υγείας. Η αιμορραγία, όμως,  λόγω ρήξης ήταν συνεχής και η 32χρονη μεταφερθηκε αμέσως μετά το χειρουργείο σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, όπου λίγο μετά έχασε τη ζωή της!

Σύμφωνα με τους γιατρούς του Μαμάτσειου, η αιμορραγία ήταν πολύ μεγάλη και ήταν εξαιρετικά δύσκολη η όλη κατάσταση. Πάντως αιωρείται το ερώτημα τι θα είχε συμβεί εάν στο Μποδοσάκειο υπήρχε γιατρός και δεν χανόταν 20-25 πολύτιμα λεπτά μέχρι τη διακομιδή της στην Κοζάνη…

kozanimedia

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.