Επιστροφή στα ΚΤΕΛ, αφού τα καύσιμα καίνε! (video)



CA70B0AFC469685E5B1EC9465A022643Η αυξημένη τιμή των καυσίμων σε συνδυασμό με την οικονομική στενότητα των ελληνικών νοικοκυριών, ενισχύει κατά πολύ την κίνηση των υπεραστικών λεωφορείων και τις υπερταχείες του ΟΣΕ για την έξοδο του Πάσχα.

Από την προηγούμενη εβδομάδα έχει ξεκινήσει η έξοδος των Αθηναίων προς τις ιδιαίτερες πατρίδες τους, με την αρχή να γίνεται ως συνήθως από τους φοιτητές ενώ σήμερα και αύριο η κίνηση αναμένεται να κορυφωθεί.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως η κίνηση της εξόδου από τα ΚΤΕΛ της πρωτεύουσας για το φετινό Πάσχα είναι αυξημένη σε αντιστοιχία με τα περσινά δεδομένα καθώς σε αυτό συνέβαλε πολύ η αυξημένη τιμή της βενζίνης.

Με έκτακτα δρομολόγια τα λεωφορεία των ΚΤΕΛ θα επιχειρήσουν να καλύψουν τη μεγάλη ζήτηση για θέσεις αφού το συγκεκριμένο μέσο θεωρείται από τα πιο φτηνά.

Κάτι άλλωστε που επιβεβαιώνει και ο διευθυντής Κεντρικού Σταθμού Αθηνών Υπεραστικών Λεωφορείων Ελλάδος Χαρίλαος Φούκας

Ενδεικτικό είναι ότι για να ταξιδέψει κάποιος από Αθήνα στην Θεσσαλονίκη θα πληρώσει 65 ευρώ ενώ αν χρησιμοποιήσει το ΙΧ του το κόστος θα ανέβει στα 220 ευρώ.

Έτσι για μια τριμελή οικογένεια το κόστος του ταξιδιού είναι λιγότερο ενώ από τέσσερα μέλη και πάνω θεωρείται ασύμφορο.

Τέλος να σημειωθεί πως σε ετοιμότητα βρίσκεται και η Τροχαία, που από τη Μεγάλη Πέμπτη θα θέσει σε ισχύ και τα έκτακτα μέτρα.

proto thema

 

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.