Συνεχίζει ο Λιάμης στον Εορδαϊκό



0eor_liamhsΤην πρόθεσή του να παραμείνει στον Εορδαϊκό, παρά τις περί αντιθέτου σκέψεις, μετά την επικριτική γιʼ αυτόν ανακοίνωση από τους παίκτες, διατράνωσε ο πρόεδρος, Σάββας Λιάμης, μιλώντας στο onsports.
Ο ισχυρός άνδρας των «λιγνιτωρύχων» ανέφερε στην ιστοσελίδα oonsports.gr:

«Ήταν κάποιες αρχικές σκέψεις μου τα περί αποχώρησης και θα έλεγα ότι λειτούργησα εν βρασμώ ψυχής. Ίσως έπρεπε να ταρακουνηθούν κάποιοι και μάλλον αυτό συνέβη. Η τοπική κοινωνία με θέλει στον Εορδαϊκό και η επιτροπή στήριξης μου διαβεβαίωσε ότι θα συνεχίσει το έργο της μόνο αν παραμείνω και εγώ. Έτσι, δεν σκέφτομαι να αποχωρήσω και πιθανότατα δεν θα υπάρξει κάποια συνέντευξη Τύπου μέσα στην Μ. Εβδομάδα. Ξεκαθάρισα στο περιβάλλον μου ότι επένδυσα πολλά χρήματα φέτος και χρειάζομαι στήριξη. Ευελπιστώ ότι οι παίκτες θα πληρωθούν τις προσεχείς ημέρες και ότι η αποχή θα αρθεί».

Στο μεταξύ, οι ιθύνοντες του Εορδαϊκού συνεχίζουν τις προσπάθειες για την ανεύρεση εσόδων, ώστε να υπάρξουν πληρωμές προς το ποδοσφαιρικό τμήμα και οι παίκτες του Γιώργου Στράντζαλη να σταματήσουν την αποχή, ενώ αγώνας δρόμου γίνεται και για να προλάβουν τυχούσες προσφυγές. Σε κάθε περίπτωση, δεν φαίνεται να υπάρχει πιθανότητα να μην κατέβει η ομάδα της Πτολεμαϊδας στο παιχνίδι στην Ηράκλεια την μεθεπόμενη Τετάρτη.

onsports.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.