Αποχωρεί ο Λιάμης απ’τον Εορδαϊκό!



0eor_liamhsΟ… κόμπος έχει φτάσει πλέον στο χτένι για τους ποδοσφαιριστές του Εορδαϊκού, οι οποίοι αφού είδαν πως η διοίκηση δεν προχώρησε σε πληρωμές ούτε και το Σάββατο όπως είχε δεσμευθεί, ανακοίνωσαν ότι συνεχίζουν επ’ αόριστον την αποχή τους από τις προπονήσεις. Η ανακοίνωσή τους αναφέρει:

“Οι ποδοσφαιριστές του Εορδαϊκού μετά και τη συνέχιση της κοροϊδία του προέδρου κύριου Σάββα Λιάμη για την καταβολή των οφειλών προς το πρόσωπό μας, αποφασίσαμε να συνεχίσουμε την αποχή επ’ αόριστον από τις προπονήσεις και τις άλλες εκδηλώσεις της ομάδας μας. Υπάρχουν ποδοσφαιριστές που τους διώχνουν από τα σπίτια τους και ήδη έχουν επιστρέψει στις ιδιαίτερες πατρίδες τους. Μεγάλο μέρος των ποδοσφαιριστών ξεκίνησαν τις διαδικασίες για προσφυγές”.

Ο δε Σάββας Λιάμης, όταν πληροφορήθηκε για τις προθέσεις των παικτών και την ανακοίνωσή τους, προανήγγειλε την αποχώρησή του από την προεδρία του Εορδαϊκού! Ο ισχυρός άνδρας των “λιγνιτωρύχων” δήλωσε απογοητευμένος από τη στάση των ποδοσφαιριστών, κάνοντας λόγο για αχαριστία, ενώ πρόσθεσε ότι θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου τη Μ. Τετάρτη, όπου και θα επισημοποιήσει την αποχώρησή του, μιλώντας για όλους και για όλα.

mikriliga.com

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.