Νέα αρχή για τον «Εορδαϊκό»…



0eordaikos65416Αναζητώντας λύση για τη σωτηρία της ομάδας του «Εορδαϊκού» η Δήμαρχος Εορδαίας Παρασκευή Βρυζίδου πραγματοποίησε το Σάββατο τη δεύτερη συνάντηση της με επιχειρηματίες της Πτολεμαΐδας και φιλάθλους, προκειμένου να στηριχθεί υλικά και ηθικά η ομάδα και κατ’ επέκταση το τοπικό ποδόσφαιρο. Η συνάντηση απέδωσε καρπούς, καθώς τέθηκε ο προγραμματισμός για τα επόμενα βήματα που θα συντονίζει πενταμελής επιτροπή, την οποία αποτελούν ο αντιδήμαρχος Εορδαίας Γιάννης Ασπράγκαθος,

ο γιατρός Παύλος Λαζαρίδης, ο δικηγόρος Ευστάθιος Καϊδης, ο φοροτεχνικός Κώστας Κωνσταντινίδης και ο επιχειρηματίας Φάνης Καραγιαννάκης.

Ικανοποιημένη εμφανίστηκε η Δήμαρχος Εορδαίας για την έκβαση της προσπάθειας αυτής και την ανταπόκριση των επιχειρηματιών της Εορδαίας, προκειμένου η ομάδα να βγει από το αδιέξοδο και κάλεσε τους φιλάθλους να δώσουν το παρών στο γήπεδο τη μεθεπόμενη Τετάρτη, στηρίζοντας υλικά και ηθικά τον Εορδαϊκό.

Παίρνοντας το λόγο ο πρόεδρος Σάββας Λιάμης ευχαρίστησε τη δήμαρχο Εορδαίας για τη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλει, προκειμένου η ομάδα να βγει από το αδιέξοδο, αλλά και τους επιχειρηματίες που στηρίζουν το ποδόσφαιρο.

Ο επί χρόνια αθλητικός παράγοντας γιατρός Παύλος Λαζαρίδης τόνισε ότι ήδη έγινε το πρώτο βήμα με την προσπάθεια της δημάρχου και των ανθρώπων που αγαπούν τον τόπο, ώστε o Εορδαϊκός να διατηρηθεί στην κατηγορία και με προοπτική να ανέβει ακόμα πιο ψηλά.

«Η ομάδα ανήκει σε όλη την πόλη και την ευρύτερη περιοχή της Εορδαίας, πρέπει η τοπική κοινωνία να στηρίζει τον Εορδαϊκό, δίνοντας το παρών στα εντός έδρας παιχνίδια και προσφέροντας βοήθεια στο τοπικό ποδόσφαιρο», δήλωσε ο δικηγόρος Ευστράτιος Καϊδης.

newsinnews

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.