Ακατάλληλο για ανηλίκους – Ζευγάρι προσφέρει δωρεάν θέαμα!



0AC4F0C5CA04599CDA19282F90ECE90Συνεχίζει να προσφέρει απλόχερα ερωτικό θέαμα από την κρεβατοκάμαρα του διαμερίσματός του. Ο λόγος για το φλογερό ζευγάρι, γύρω στα 35 με 40, που διαμένει σε διαμέρισμα του τέταρτου ορόφου πολυκατοικίας επί της οδού Παντανάσσης.

Πρόκειται για ζευγάρι παντρεμένο που προφανώς… φτιάχνεται με το να γίνεται αντικείμενο θεάματος από τους ενοίκους των απέναντι διαμερισμάτων. Οι οποίοι στην πλειοψηφία τους είναι φοιτητές και φοιτήτριες και αρκετές φορές φτιάχνουν πραγματική… κερκίδα για να παρακολουθήσουν τις «ροζ» περιπέτειες του ζεύγους live! Και μάλιστα η οπτική επαφή είναι από τις καλύτερες μιας και η κρεβατοκάμαρα «βλέπει» στον ακάλυπτο της πολυκατοικίας και σε πολύ κοντινή απόσταση βρίσκονται τα απέναντι διαμερίσματα. «Μέχρι και οι ήχοι και οι ερωτικές κραυγές» ακούγονται και δεν χάνεις και την… παραμικρή λεπτομέρεια», μας έλεγε ένας από τους φοιτητές που… απολαμβάνουν το σεξουαλικό θέαμα αρκετά συχνά. Μάλιστα στις αρχές, οι νεαροί θεωρούσαν ότι το ζευγάρι δεν καταλάβαινε ότι είχε γίνει αντιληπτό.

Οι φοιτητές έβλεπαν τις κουρτίνες ανοιχτές και το ζευγάρι να πηγαινόερχεται ολόγυμνο μέσα στο σπίτι και στη συνέχεια να επιδίδεται στην ερωτική πράξη χωρίς να κλείνουν τα παραθυρόφυλλα, όμως δεν μπορούσαν να συνειδητοποιήσουν ότι όλα συνέβαιναν επίτηδες. Μετά από αλλεπάλληλες φορές διαπίστωσαν ότι και η γυναίκα και ο άνδρας έκαναν τα πάντα γνωρίζοντας ότι τους… έβλεπαν. Και μάλιστα, έκαναν ό,τι μπορούσαν για να φαίνονται όλο και περισσότερο. «Μέχρι που μας κοιτούσαν και συνέχιζαν», λέει ο φοιτητής προσθέτοντας ότι αρκετές φορές οι νεαροί βγαίνουν και στα μπαλκόνια τους αλλά το ζευγάρι… συνεχίζει!

dete.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.