Υποψήφιος βουλευτής στην Κοζάνη ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου!



papakonstantinou_m-2Στο Νομό Κοζάνης θα είναι υποψήφιος βουλευτής στις επόμενες εκλογές, όποτε και αν γίνουν αυτές, ο υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου! Ο…κύβος, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του «Πρωινού Λόγου» έχει ριχτεί και ήδη έχουν ενημερωθεί οι στενοί του συνεργάτες, οι οποίοι έχουν προχωρήσει και σε πρώτες συσκέψεις τις προηγούμενες ημέρες.

Μάλιστα, ο στενός του συνεργάτης Γιώργος Βάρκας, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, βρίσκεται σε αναζήτηση ενός νέου χώρου, σε κεντρικό σημείο της Κοζάνης, για να στεγάσει το νέο πολιτικό γραφείο του Γιώργου Παπακωνσταντίνου, ο οποίος αναμένεται τις επόμενες εβδομάδες να πραγματοποιήσει ταξίδι-αστραπή στην περιοχή μας για τις τελευταίες λεπτομέρειες. Η είδηση για την κάθοδο του υπουργού Οικονομικών και πάλι στο Νομό Κοζάνης έχει θορυβήσει τους τρεις νυν βουλευτές, οι οποίοι δεν κρύβουν την έκπληξή τους και ετοιμάζουν τα δικά τους σχέδια, καθώς μόνο…απίθανο δεν θεωρείται το ενδεχόμενο και πρόωρων εκλογών!

Πρωινός Λόγος

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.