Διάσημα παιδιά, από διάσημους μπαμπάδες!



0ACE3C87268E0CB5B3BF902FB2AD6F2CΜπορείς ή δεν μπορείς να φύγεις από τα φώτα της δημοσιότητας; Μήπως είναι κατάρα που σε ακολουθεί παντού και πάντα; Η λίστα που ακολουθεί δείχνει ακριβώς το αντίθετο. Τα καλοθρεμμένα μπουμπούκια των διάσημων μπαμπάδων όχι μόνο ανέβηκαν με τις πλάτες τους αλλά τις καβάλησαν κανονικά.

 

Bryce Dallas Howard
Η Bryce Dallas Howard κληρονόμησε από τον πατέρα της Ron πέρα από τις κόκκινες τρίχες, και τις υποκριτικές του ικανότητες. Είχε εντυπωσιάσει το κοινό με την εμφάνισή της στο «Lady in the water» όπως ακριβώς και ο πατέρας της με το «Α beautiful mind».
Stella mccartney
Μπορεί η Stella mccartney να μην πλησιάζει σε μουσική υπόσταση τον πατέρα της και Paul, έχει κάνει όμως τη δική της αξιοσημείωτη πορεία στον χώρο της μόδας και συγκαταλέγεται σήμερα στις κορυφαίες σχεδιάστριες μόδας του κόσμου.
Kiefer Sutherland
Ο βασιλιάς των come –back Kiefer Sutherland είναι ο γιος του θρύλου της υποκριτικής Donald Sutherland. Φαίνεται ότι το ταλέντο σε αυτή την οικογένεια ξεχειλίζει αφού τόσο ο πατέρας όσο και ο γιος έχουν πολύ επιτυχημένες καριέρες.

Kimberly Stewart
Η Kimberly Stewart είναι περισσότερο γνωστή για τη κοινωνική της ζωή παρά για τη πορεία της στη τηλεόραση και το μόντελινγκ αλλά κατόρθωσε να βγει στον, «αφρό» μόνη της, όπως και ο πατέρας της αρκετά χρόνια πριν με τους Rolling Stones.

Ben Stiller
Ο Ben Stiller σαφώς και κληρονόμησε μέρος του κωμικού του προφίλ από τον πατέρα του Jerry με τον οποίο μάλιστα έχουν κάνει αρκετές δουλειές μαζί, συμπεριλαμβανομένης της ταινίας «Zoolander».

Nicole Richie
Πολυαγαπημένο πρόσωπο των παπαράτσι είναι η Nicole Richie υιοθετημένη κόρη του διάσημου τραγουδιστή Lionel Richie. Η Nicole δεν κατάφερε να κάνει πολλά πράγματα, παρά μόνο να ταράζει τα νερά της σόουμπιζ με την πολυτάραχη ζωή της.

Paris Hilton
Δε θα μπορούσε η λίστα αυτή να θεωρείται ολοκληρωμένη χωρίς να συμπεριλάβουμε την Paris Hilton, που συγκρινόμενη από τα συγγενικά μέλη της γενιάς της. Η Paris έχει κάνει το μεγαλύτερο όνομα εργαζόμενη ως μοντέλο και ηθοποιός αλλά κυρίως για τη σκανδαλιά και την ανεμελιά που τη διακρίνει.

PROTO THEMA

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.