Εορδαϊκός: Επαφές με παράγοντες για τα οικονομικά της ομάδας



EORDAIKOS_2010-11Το τετ α τετ γίνεται με την αιγίδα του Δήμου, ενώ παρόντες θα είναι ο γενικός αρχηγός, Τάκης Σαββίδης και ο παλιός παράγοντας της ομάδας, Γιάννης Αριστερίδης. Βασικός άξονας της κίνησης είναι η οικονομική ενίσχυση των «λιγνιτωρύχων», αφού ο Σάββας Λιάμης έχει σηκώσει μόνος του μεγάλο φορτίο ως τώρα, ενώ πρέπει να αποπληρωθεί άμεσα το χρέος προς τους Βλάχο και Ελευθεριάδη, συνολικού ύψους 14.000 ευρώ, οι οποίοι έχουν δικαιωθεί στις προσφυγές που κατέθεσαν.

Στα αγωνιστικά, για την ομάδα του Γιώργου Στράντζαλη προέχει η επάνοδος στα θετικά αποτελέσματα την Τετάρτη, στην δύσκολη αναμέτρηση στην Κατερίνη με τους Πόντιους, μετά τις «γκέλες» με Τύρναβο και Οδυσσέα Αναγέννησης, για να εξαντλήσει τις πιθανότητες εισόδου στην τριάδα. Ο Εορδαϊκός θα παραταχθεί χωρίς τον τιμωρημένο Νίκο Κριτσωτάκη, ενώ στην άμυνα αναμένεται να επανέλθει ο Απόστολος Τσιανάκας, που εξέτισε την ποινή του.

onsports.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.