Υπολειτουργούν κλινικές σε Κοζάνη και Πτολεμαΐδα



mamatseio_nosokomioΟι γιατροί στο νοσοκομείο Κοζάνης αντιδρούν στις επικουρικού τύπου εφημερίες που αναγκάζονται να κάνουν. Όπως λένε, η διοίκηση του νοσοκομείου στέλνει τα βράδια τους γιατρούς στα σπίτια τους, οι οποίοι πρέπει να περιμένουν τηλεφώνημα αν υπάρξει κάποιο έκτακτο περιστατικό!

Στην Κοζάνη, η παιδιατρική και η ουρολογική κλινική υπολειτουργούν παραπάνω από δέκα μέρες το μήνα, η μαιευτική σχεδόν το μισό μήνα, η οφθαλμολογική γύρω στις εννέα μέρες το μήνα, ενώ οι γιατροί όλων των τμημάτων πραγματοποιούν εφημερίες ετοιμότητας.

Την ίδια στιγμή στην Πτολεμαΐδα όπως αναφέρει ο Χρήστος Κατσίνας αντιπρόεδρος της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων και Κέντρων Υγείας Δ. Μακεδονίας, προβλήματα αντιμετωπίζουν οι γιατροί σε όλα τα τμήματα του νοσοκομείου, τη στιγμή που εργάζονται μόλις δύο παιδίατροι, ένας νεφρολόγος, τρεις καρδιολόγοι, δύο ουρολόγοι, τρεις αναισθισιολόγοι, δυο ωτορινολαρυγγολόγοι και δύο ακτινολόγοι.

kozan.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.