Tρελή πορεία Ι.Χ. στην οδό Δημοκρατίας – Έπεσε σε δέντρο και προκάλεσε υλικές ζημιές σε ανθοπωλείο!



astinomia_4Ένα ασυνήθιστο για τα δεδομένα της Κοζάνης ατύχημα σημειώθηκε πριν από λίγο (ακριβώς στις 21:15) στην οδό Δημοκρατίας στο κέντρο της Κοζάνης, όταν Ι.Χ. που οδηγούσε 26χρονη ξέφυγε από την πορεία του και έπεσε πάνω σε δέντρο έξω από το ανθοπωλείο Τσαμπούρη, προκαλώντας υλικές ζημιές αλλά και διακοπή της κυκλοφορίας για περισσότερο από μισή ώρα.

Από τον εκκωφαντικό ήχο δεκάδες μαγαζάτορες αλλά και περαστικοί συγκεντρώθηκαν γύρω από το χώρο του ατυχήματος προκειμένου να διαπιστώσουν τι ακριβώς είχε συμβεί και αν η οδηγός του αυτοκινήτου ήταν σε καλή κατάσταση.

Aμέσως ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ και η αστυνομία. Η 26χρονη (που δεν τραυματίστηκε), ανέφερε ότι ένα άλλο Ι.Χ. που διερχόταν την οδό Ιουστινιανού με πορεία την οδό Δελμούζου (κάθετες στη Δημοκρατίας, στο ύψος του κινηματογράφου Ολύμπιον), παραβίασε stop με αποτέλεσμα να αιφνιδιαστεί και να χάσει τον έλεγχο του αυτοκινήτου της.

Και αυτή και ο οδηγός του άλλου αυτοκινήτου που αρνήθηκε οποιαδήποτε εμπλοκή του με το συμβάν, οδηγήθηκαν στην τροχαία Κοζάνης για περαιτέρω εξηγήσεις και καταθέσεις.

kozan.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.