Σιάτιστα: Μετά το «Τζόκερ», βρήκε… χειροβομβίδες!



2FB1216A1F6552461F33DF8B3A15AA9Κάποια καλή συμφωνία με τη… θεά Τύχη έχει «κλείσει» ο ιδιοκτήτης μιας αγροικίας στην περιοχή της Σιάτιστας! Πριν από λίγο καιρό, είχε κερδίσει ένα μεγάλο χρηματικό ποσό στο «Τζόκερ». Τώρα, έπεσε σκάβοντας πάνω σε θαμμένες… χειροβομβίδες, αλλά και πάλι στάθηκε τυχερός!

Ο πλούσιος –πλέον- αγρότης που πρόσφατα υπήρξε ένας από τους πέντε υπερτυχερούς οι οποίοι κέρδισαν πολλές χιλιάδες ευρώ στο «Τζόκερ», έκανε εργασίες στην αγροικία του στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη, όταν η τσάπα του χτύπησε λίγα εκατοστά δίπλα σε τρεις χειροβομβίδες και τις έφερε στην επιφάνεια!

Αμέσως ειδοποίησε την Αστυνομία που απέκλεισε την περιοχή, ενώ στον τόπο έφτασαν πυροτεχνουργοί του Στρατού που εξέτασαν τα ευρήματα και αποφάνθηκαν ότι χρονολογούνται από την εποχή του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου, αλλά είχαν διατηρηθεί σε πολύ καλή κατάσταση! Έτσι, παρέλαβαν τις χειροβομβίδες και τις μετέφεραν σε ειδική μονάδα για την εξουδετέρωσή τους.

protothema.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.