Τα ρούχα είναι περιττά – Δέκα ιστορίες γυμνών επαγγελματιών



0haircutΣτο άκουσμα ότι υπάρχει ψυχίατρος που συνδυάζει τη θεραπεία με το στριπτίζ, πολλοί ανακάλυψαν την αδήριτη ανάγκη τους να βγάλουν τα εσώρ.. τα εσώψυχά τους. Πρόκειται για την 24χρονη Σάρα Γουάιτ, η οποία εφαρμόζει μια νέα μέθοδο, αλλά χρεώνει ακριβά, αφού για μία ώρα οι ασθενείς πληρώνουν 150 δολάρια. Με αφορμή την Σάρα, που “δεν συνάπτει ποτέ σχέσεις με τους ασθενείς της” το NEWS 247 σας παρουσιάζει 10 ιστορίες επαγγελματιών, που βγήκαν από τα ρούχα τους!

 

1. Οι ειδήσεις με άλλο μάτι (γουρλωμένο)

 Τον Ιούνιο του 2000 οι ειδήσεις έγιναν ξαφνικά πιο ευχάριστες και δροσερές, αφού μπήκε στη ζωή μας το “Naked News”.

Η Βικτώρια Σινκλέρ, έγινε η πρώτη παρουσιάστρια του προγράμματος, που “δεν είχε τίποτα να κρύψει” και που στη συνέχεια έγινε μόδα.

Καθημερινά παρουσιαστές συνδύαζαν την επικαιρότητα με το στριπτίζ και όπως ήταν φυσικό, το διαδίκτυο πήρε φωτιά

Ακολούθησαν φυσικά παρωδίες άλλοτε επιτυχημένες και άλλοτε όχι (η ανδρική εκδοχή του Naked News δεν συγκίνησε το κοινό).

Η 44χρονη σήμερα Σινκλέρ, δηλώνει υπερήφανη για την γυμνή παρουσίαση των ειδήσεων και την εναλλακτική ενημέρωση που προσφέρει στο κοινό επί 11 χρόνια.

2. Προσοχή στις απότομες κινήσεις

Το να κάνεις γιόγκα συχνά, σίγουρα θα βελτιώσει τη γυμνή σου εμφάνιση, αλλά το να κάνεις γιόγκα ολόγυμνος, είναι διαφορετική ιστορία.

Οι γυμνές τάξεις γιόγκα αυξάνονται διαρκώς τα τελευταία χρόνια. Πρωτοπόρος του… κινήματος η Ίσις Φίνιξ, η οποία διδάσκει στο “Naked Yoga” στη Νέα Υόρκη από το 2007.

“Tα πρώτα δέκα λεπτά σε μια τάξη όπου όλοι είναι νέοι, επικρατεί αμηχανία, αλλά μετά έρχεται η χαλάρωση” δηλώνει ο Περ Έρεζ (δίδαξε γιόγκα την Όπρα), ο οποίος προσφέρει μαθήματα γυμνής γιόγκας αποκλειστικά για άνδρες στο Σικάγο.

Ελπίζουμε μόνο να έχει αρκετό φως στις αίθουσες διδασκαλίας, ώστε να μην ακουστεί η φράση “να οργανωθούμε ρε παιδιά”.

3. Νοικοκυρά σε απόγνωση

Το να καθαρίσεις ένα σπίτι είναι βρώμικη δουλειά, οπότε η Τσέρι Σπίσακ από τη Virginia, αποφάσισε αντί να προσέχει για να μη λερώνει τα ρούχα της, να τα βγάλει τελείως.

Η συνήθειά της τράβηξε την προσοχή συνεργατών της Όπρα, οι οποίοι την μαγνητοσκόπησαν εν δράσει!

“Νομίζω ότι η οικογένειά μου είναι περήφανη που κάνω αυτό που θέλω ελεύθερα. Είναι φυσιολογικό να κυκλοφορούμε γυμνοί στο σπίτι” δηλώνει η νοικοκυρά.

Αρκεί βέβαια να έχει κλειστές τις κουρτίνες. Τι φταίνε οι γείτονες;

Μπορεί η Σπίσακ να μην το κάνει επαγγελματικά, ωστόσο σε πολλές πόλεις στις ΗΠΑ υπάρχουν εταιρείες που προσφέρουν γυμνές καθαρίστριες, οι οποίες έρχονται στο χώρο σου αβασάνιστα και κάνουν το σπίτι λαμπίκο.

Κοστίζουν βέβαια λίγο ακριβά (περίπου 300$ την ώρα), αλλά από την κυρα Σούλα που την έριξε η ζωή στα χαμηλά και καθαρίζει σπίτια, είναι καλύτερες.

4. Αξέχαστα κουρέματα

Αν έχεις νου και γνώση, ούτε κρίση σε πιάνει ούτε ανταγωνισμός. Ιδιοκτήτης κομμωτηρίου στην Αυστραλία, είχε την ιδέα να κάνει το ανδρικό κούρεμα λίγο πιο πικάντικο. Έτσι οι γυναίκες κομμώτριες εργάζονται τόπλες και ο ίδιος κάνει χρυσές δουλειές.

Του πήρε 18 μήνες βέβαια για να βρει τέσσερις κοπέλες που να δεχθούν να δουλέψουν ημίγυμνες, γνωρίζοντας από κουρέματα (να χάσεις το αυτί σου για ένα οφθαλμόλουτρο;), ωστόσο άξιζε η αναμονή.

Κούρεμα και λούσιμο κοστίζουν 100 δολάρια και οι εκατοντάδες πελάτες του καταστήματος πληρώνουν αδιαμαρτύρητα.

5. Χόνιμπαλ ο γυμνός μαραγκός

Για να χρησιμοποιείς πριόνι και να είσαι ολόγυμνος, δύο τινά συμβαίνουν. Ή είσαι πολύ γενναίος ή όταν ήσουν μικρός είχες πέσει από το ποδήλατο και χτύπησες το κεφάλι σου σε κράσπεδο.

Το 2005 ο μαραγκός Πέρσι Χόνιμπαλ (παρά ένα γράμμα κανίβαλος), κάτοικος Όκλαντ, συνελήφθη μετά από καταγγελία ενός γείτονά του.

Ο Χόνιμπαλ έφτιαχνε στην αυλή του μια βιβλιοθήκη, φορώντας μόνο το αποσμητικό του.

Στους αστυνομικούς που τον μπαγλάρωσαν, εξήγησε ότι δεν ήθελε να λερώσει και να σκίσει τα ρούχα του, αλλά και ότι “συντόνιζε καλύτερα το σώμα του, δουλεύοντας γυμνός”.

“Σε συγκεκριμένες περιπτώσεις και συγκεκριμένες εργασίες, οφείλουμε να είμαστε ντυμένοι και προστατευμένοι” του είπε ο δικαστής που τον αθώωσε.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ο δικαστής ήταν ντυμένος.

6. Το δράμα των μπαρίστας

Το 2009 η Σέριλ Κλαρκ, άνοιξε το “Dream Girls Esspresso” καφέ στην πόλη Γιάκιμα της Ουάσινγκτον. Πέρα από τα καυτά ροφήματα, στο κατάστημα εργάζονταν και “καυτές” σερβιτόρες, που φορούσαν μπικίνι και στρινγκ, οι λεγόμενες και “Μπαρίστας”.

Όπως αναμενόταν, η δουλειά πήγε καλά και σε μικρό χρονικό διάστημα παρόμοιες καφετέριες άρχισαν να ανοίγουν στην Πολιτεία.

Το 2010 όμως η μπαρίστα Αλίσα Χερνάντεζ κατηγορήθηκε από αστυνομικούς, ότι φορούσε ένα πολύ καυτό σορτς προσβάλλοντας τη δημόσια αιδώ.

Η ίδια αθωώθηκε, ωστόσο η ιδιοκτήτρια καταδικάστηκε σε κοινωνική υπηρεσία και 1000 δολάρια πρόστιμο.

Το κακό για τις μπαρίστας είναι ότι δημιουργείται δεδικασμένο και πλέον μπορούν να μπουν στο στόχαστρο των ταλιμπάν της Σάρα Πέιλιν.

Η Ελλάδα δηλώνει έτοιμη να δεχθεί μετανάστριες μπαρίστας, αν τα πράγματα δυσκολέψουν.

7. Κρεμόμαστε από τα χείλη τους

 

Είναι γνωστό πως όταν είμαστε σε πλοίο ή αεροπλάνο δεν χρειάζεται να προσέχουμε τις οδηγίες για το πώς συμπεριφερόμαστε σε περίπτωση ανάγκης.

Όλοι ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε. Ουρλιάζουμε και τρέχουμε πανικόβλητοι.

Το 2009 η Air New Zealand, βρήκε τον τρόπο να κάνει τους επιβάτες να παρακολουθούν με προσήλωση τις οδηγίες.

Δημιούργησε ένα βίντεο με γυμνές αεροσυνοδούς και γυμνούς πιλότους, οι οποίοι παρουσίαζαν τους κανόνες ασφαλείας.

Οι στολές τους ήταν από… μπογιά και στο σποτάκι συμμετείχε ακόμα και ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας!

Σε περίπτωση ατυχήματος, οι επιβάτες της εταιρείας θα ουρλιάζουν και θα τρέχουν πανικόβλητοι, αλλά τουλάχιστον θα έχουν δει γυμνές αεροσυνοδούς!

8. Γυμνό χιούμορ

 

Το να είσαι Stand-up κωμικός είναι πολύ δύσκολο. Αν είσαι και γυμνός τότε έχεις σοβαρό πρόβλημα, καθώς δεν ξέρεις αν το κοινό γελάει μαζί σου ή με αυτά που λες.

Ο Άντι Όφιες ιδρυτής του Naked Comedy Showcase το 2005, μια φορά το μήνα, δίνει παραστάσεις σε θέατρο στη Μασαχουσέτη.

Οι κωμικοί που συμμετέχουν είναι γυμνοί, ενώ το κοινό μπορεί να επιλέξει αν θα φορά ρούχα ή όχι. Ο υποχρεωτικός γυμνισμός θα επηρέαζε την πώληση των εισιτηρίων.

Ο Όφιες σημειώνει ότι δεν είναι πολύ εύκολο να σηκώσει κάποιον από το κοινό και να αστειευθεί μαζί του, όντας γυμνός.

“Μου θυμίζει τις επαφές μου με τις γυναίκες. Ακούω όχι όλη την ώρα” δηλώνει χαρακτηριστικά.

9. Οι γυμνές Παρασκευές

Πριν λίγα χρόνια, η διαφημιστική εταιρεία onebestway, με έδρα το Newcastle κινδύνευε με λουκέτο. Το αφεντικό προσέλαβε τον ψυχολόγο Ντέιβιντ Τέιλορ, με στόχο να ανέβει η απόδοση των υπαλλήλων.

Ο Τέιλορ ήταν η τελευταία ελπίδα της εταιρείας. Η πρότασή του ρηξικέλευθη και όπως αποδείχθηκε επιτυχημένη. “Γυμνές Παρασκευές”.

Κάθε Παρασκευή, χωρίς να είναι υποχρεωτικό, οι υπάλληλοι μπορούσαν να εργάζονται τελείως γυμνοί.

Σύμφωνα με μαρτυρίες των εργαζομένων, οι “Γυμνές Παρασκευές” συνέβαλαν στην καλύτερη συνεργασία και επικοινωνία, με αποτέλεσμα η εταιρεία να σωθεί.

Μάλιστα γυρίστηκε και ντοκιμαντέρ με τίτλο “Το Γυμνό Γραφείο”, κάτι που βοήθησε ακόμα περισσότερο την επιχείρηση.

10. Η ποδιά που καλύπτει τα πάντα

 

Μπορεί ο Τζέιμι Όλιβερ να αυτοαποκαλείται “γυμνός σεφ”, ωστόσο η Φλόρα Τσονγκ ετοιμάζεται να τον σβήσει από τον χάρτη για τρεις λόγους.

Πρώτον επειδή είναι μοντέλο, δεύτερον επειδή είναι 26 χρονών και τρίτον επειδή είναι μοντέλο!

Η Τσονγκ θα είναι η παρουσιάστρια στο νέο γυμνό σόου μαγειρικής για τηλεοπτικό κανάλι του Χονγκ Κονγκ.

Στο τρέιλερ που κυκλοφόρησε, βλέπουμε την Τσονγκ να ψωνίζει τα απαραίτητα ντυμένη.

Στη συνέχεια όμως και αφού περάσει στην κουζίνα η θερμοκρασία ανεβαίνει. Το μοντέλο θα μαγειρεύει φορώντας μια ποδιά, η οποία όπως δήλωσε “καλύπτει τα πάντα, αλλά δεν κρύβει τίποτα”.

news247


Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.