Κρίση και Ελληνισμός – Περιμένουμε τις απόψεις σας…



0No_MoneyΑς υποθέσουμε ότι χρωστάμε κάπου και δεν μπορούμε να τα πληρώσουμε όχι γιατί δεν θέλουμε αλλά γιατί δεν μπορούμε πια να σηκώσουμε το βάρος της οφειλής. Ποιός θα πρέπει να ανησυχεί πρώτος;. Ο δανειστής φυσικά που βλέπει μπροστά του την επισφαλή απαίτησή του να κινδυνεύει να μην ικανοποιηθεί.

Οι τράπεζες αν κάποιος έχει καταχρεωθεί σήμερα για να προστατεύσουν η μία την άλλη έχουν βρει τρόπο και ενημερώνονται μεταξύ τους για τους οφειλέτες που βρίσκονται στην κόκκινη γραμμή και δεν προχωρούν σε κανένα δανεισμό από τώρα και στο μέλλον.

Τι στο διάολο οι δανειστές του κράτους μας δεν βλέπανε την κατάσταση της χώρας και που οδηγούσανε οι πολιτικοί μας την οικονομία; Το βλέπανε αλλά οι εμπράγματες ασφάλειές τους με τα νησιά του Αιγαίου είναι πολύ γλυκές. Αυτά εποφθαλμιούν και προχωρούσανε μέχρι σήμερα σε δανεισμούς και δανεισμούς των δανεισμών. Οι πολιτικοί μας μια που τους συνέφερε λόγω υπερβολικών μιζών που βυζαίνανε, υπογράφανε μνημόνια επί μνημονίων και κατάφεραν σήμερα να χρωστάμε 350 δις με προοπτική 2ετίας τα 450 δις, Ε Λ Ε Ο Σ.

Πληρώνουμε, πληρώνουμε και πάλι χρωστάμε. Τι πρέπει να γίνει; Τέρμα τα αστεία.
 

1. Σταματάμε να πληρώνουμε.
 

2. Θα μας βγάλουνε από την ΕΕ, και τι μας νοιάζει; Σε τι μας βοήθησε; Εμάς τον λαό εννοώ. Πλουτίσανε λίγοι, βγάλανε τα επίχειρα στο εξωτερικό κάπου 300 δις στην Ελβετία, ο χρυσός μας στην Αγγλία και στις ΗΠΑ, κάτι λίγο εδώ για τα μάτια του κόσμου και Πολυφυλετισμός με λαθρομετανάστες και Μουσουλμάνους ειδικά εκατομμύρια, να μας πνίγουν μέρα με την μέρα. έξω λοιπόν όλοι οι ξένοι από την Ελλάδα, πάτε όπου θέλετε, μακριά από μας. Αρκετά. Εμείς δεν θα είμαστε πια η πόρτα της εισόδου στην καταραμένη ΕΕ. Ελεύθερα τα σύνορα, για να μπεις και για να βγεις

3. Δραχμή και πάλι δραχμή. Φτώχια ναι αλλά αξιοπρέπεια και η Ελλάδα μας μια χώρα χωρίς εξαρτήσεις πια, μια που όποιος θέλει την συνεργασία του μαζί μας θα ξέρει ότι τα λεφτά που θα μας δώσει ( ίσως η Κίνα, ποιος ξέρει ) ,να ορθοποδήσουμε θα τα πάρει με το παραπάνω. Το δόγμα ανήκουμε στην δύση τέρμα, δεν ανήκουμε πουθενά, ανήκουμε στην χώρα μας και μόνο για την Ελλάδα μας θα ζούμε.

4. όσοι πήγαν χρήματα στο εξωτερικό να τα βάλουν εκεί που ξέρουν, αλλά μέτρο Ελληνικής γης δεν θα τους αφήσουμε να πάρουν μια που θα μοιράσουμε την χώρα στους Έλληνες που θα μείνουν αφού διώξουμε όλους τους πολιτικούς και τους κατάσχουμε την περιουσία τους.

5. Τέρμα οι Βουλές και τα προεδρία και όλα τα κόλπα που καταπίεζαν και απομυζούσαν τον λαό μέχρι σήμερα . όλες οι παραγωγικές τάξεις θα εκλέξουν έναν αντιπρόσωπο τον καλύτερο και θα κάνουμε ένα διευθυντήριο παραγωγικών τάξεων που θα διοικεί χωρίς αμοιβές και μισθούς μέχρι να αναλάβει το κράτος μας την ευθύνη των πολιτών του με μεγάλη αυστηρότητα στα θέματα διαχείρισης και διοίκησης.

6. Μέσα από τον τουρισμό θα αναπτύξουμε τα καλύτερα στοιχεία του Έλληνα και της Ελληνίδας ίσως την μόνη λύση στο μεγάλο πρόβλημα της στιγμής.

Πολλοί θα με κατηγορήσουν για μπακάλικη σκέψη, μήπως όμως η σκέψη του μπακάλη στις ραδιουργίες της δημιουργικής λογιστικής είναι πιο ατόφια σε ότι έχει σχέση με την αναγέννηση από την τέφρα ενός λαού που κατάφεραν και τον έκαναν περίγελο, σε όλους αυτούς που χρωστάνε στον λαό αυτόν την ελευθερία τους; Μήπως;

Περιμένουμε τις απόψεις σας στα σχόλια από κάτω…

Γράφει ο Αιμίλιος Τ. – enimerwsi.com


Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.