Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα η κίνηση των οχημάτων στην Δυτ. Μακεδονία



Xionia_sti_Boreia_ElladaΧωρίς ιδιαίτερα προβλήματα διεξάγεται μέχρι και αυτή την ώρα, η κίνηση των οχημάτων στην Δυτική Μακεδονία, όπου κατά τόπους συνεχίζεται η χιονόπτωση.

Εξαιτίας του χιονιού αλυσίδες χρειάζονται τα οχήματα, που κινούνται στην Εθνική Οδό Κοζάνης-Λάρισας στην ορεινή διάβαση του Σαρανταπόρου από το 38ο-51ο  χλμ, όπου από νωρίς το απόγευμα υπάρχουν εκχιονιστικά οχήματα τα οποία ρίχνουν και αλάτι. Αλυσίδες απαιτούνται επίσης στην επαρχιακή οδό Καστοριάς –Φλώρινας μέσω Βιτσίου από το 28ο – 35ο  χλμ,,  Καστοριάς -Αμυνταίου και Καστοριάς –Ιωαννίνων, ενώ ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να επιδεικνύουν οι οδηγοί σε ολόκληρο το εθνικό και επαρχιακό δίκτυο της Δυτικής Μακεδονίας εξαιτίας του παγετού. Προβλήματα στην κίνηση των οχημάτων δημιουργήθηκαν πάντως το απόγευμα στην παράκαμψη της Καστανιάς στην Εγνατία, όταν εξαιτίας μιας νταλίκας που «δίπλωσε», σχηματίστηκε ουρά χιλιομέτρων προς την Θεσσαλονίκη λίγο πριν την Βέροια.

ΕΡΑ Κοζάνης

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.