Τραγικές οι ελλείψεις και στην αστυνομία της Κοζάνης!



astinomia_3Παροπλισμένα περιπολικά και μοτοσικλέτες ακόμα και της ομάδας ΔΙΑΣ και δεκάδες άλλα παραδείγματα συνθέτουν το σκηνικό των ελλείψεων που πλήττουν την καθημερινή λειτουργία της Ελληνικής Αστυνομίας.

Το αρχηγείο της Αστυνομίας παραδέχθηκε μετά από τη “βροχή” καταγγελιών ότι λόγω της αλλαγής του τρόπου έγκρισης των δαπανών από το υπουργείο Οικονομικών και την αδυναμία αγοράς ανταλλακτικών, πως 352 μοτοσικλέτες από τις συνολικά 1526 είναι ακινητοποιημένες λόγω βλάβης.

Ακόμα μεγαλύτερο είναι το πρόβλημα στη Βόρεια Ελλάδα, όπου οι αστυνομικοί καταγγέλουν ότι όλο και περισσότερα περιπολικά ακινητοποιούνται. Κραυγαλέα είναι η περίπτωση της Κοζάνης, όπου από τα 80 περιπολικά δεν λειτουργούν τα 50.

Οι συνδικαλιστές αστυνομικοί σε Κοζάνη και Ημαθία, καταγγέλουν ότι ανεφοδιάζουν με καύσιμα τα περιπολικά από τις δεξαμενές της πυροσβεστικής και του στρατού.

Mega

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.