Λάρισα: Αθλήτρια γέννησε μέσα στο… γήπεδο!



3D879292FFEA549E61F1E20723DECEDEΤα έχασαν οι προπονητές και οι συναθλήτριες μιας νεαρής βολεϊμπολίστριας στην Αγιά της Λάρισας, όταν την είδαν να διπλώνεται από τους πόνους μέσα στο γήπεδο. Η αρχική ανησυχία τους για την υγεία της κοπέλας, μετατράπηκε σε σοκ όταν διαπίστωσαν ότι είχαν αρχίσει οι ωδίνες του τοκετού!

Η νεαρή αθλήτρια, που είναι μαθήτρια λυκείου, ήταν έγκυος αλλά είχε καταφέρει να το κρύψει και να δίνει κανονικά το παρών τόσο στο σχολείο όσο και στο γήπεδο, αφού την βοηθούσε ο σωματότυπός της! Όταν, όμως, την έπιασαν οι πόνοι μέσα στο γήπεδο, το μυστικό κατέρρευσε. Η νεαρή μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο μωράκι.

Η περιπέτειά της ανήλικης αθλήτριας που κράτησε μόνη της το βαρύ φορτίο επί εννέα ολόκληρους μήνες, είχε αίσιο τέλος αφού ο ενήλικος πατέρας –που και αυτός είναι αθλητής αλλά αγωνίζεται σε ποδοσφαιρική ομάδα- αναγνώρισε το μωρό και όλοι μαζί θα ξεκινήσουν μια νέα ζωή.

Πρώτο Θέμα

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.