Η απάντηση της Κοζάνης στα επεισόδια του αγώνα Ηρακλής Κρυόβρυσης – Κοζάνη 2004episodiasematsΜετά την ανακοίνωση του Ηρακλή Κρυόβρυσης και του υπογράφοντος αυτήν, Γιώργου Αιχμαλωτίδη, για το τι συνέβη στο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων. Παραδεχόμαστε: Ναι!! Αργήσαμε να ζητήσουμε συγνώμη -και θα το κάνουμε το συντομότερο- όχι όμως από εσάς, αλλά από τους γονείς των 15χρονων παιδιών από τα οποία απαρτίζεται στην συντριπτική της πλειοψηφία η ομάδα μας…

Γιατί δεν σας ακούσαμε και κάναμε το παιχνίδι πρωί αντί μεσημέρι που εσείς ζητούσατε με συνέπεια κατά τα λεγόμενα σας να έρθετε ξενύχτηδες και πιωμένοι και να ξεσπάσετε σε όποιον βρίσκατε μπροστά σας, εκτός από τον καταγγελλόμενο, σύμφωνα με την ανακοίνωσή σας, ως «ηθικό αυτουργό των όσων έγιναν μετά τη λήξη του αγώνα», τον ίδιο το διαιτητή που λέτε ότι σας αδίκησε και γι’ αυτό αποκτήσατε το δικαίωμα να ξεσπάσετε σε ανήλικα παιδιά με κίνδυνο να τα τραυματίσετε. Αλήθεια έχετε παιδιά; κι αν ναι θα θέλατε να ζούσαν μια τέτοια κόλαση σαν αυτή που δημιουργήσατε εσείς;

Μετά από την προαναφερόμενη άθλια εις βάρος της ομάδας μας ανακοίνωση του Προέδρου του Ηρακλή Κρυόβρυσης, Αναγκαζόμαστε:

Να παραδώσουμε το βίντεο και τις σχετικές φωτογραφίες των επεισοδίων πρώτα στην ΕΠΣΚ και μετά όπου αλλού χρειαστεί… για να φανεί και να λάμψει η αλήθεια. Κατά τη γνωστή ρήση, μια εικόνα, χίλιες λέξεις και σας διαβεβαιώνουμε κύριοι πρωτεργάτες και αμετανόητοι των επεισοδίων ότι οι εικόνες είναι πολλές.

Με βάση το βίντεο, ας μας απαντήσουν: Ποιός άρπαξε, έντρομος τη μηχανή που τραβούσε τα επεισόδια και ήθελε να τη σπάσει; Τι φοβότανε; Για κακή του τύχη η κάμερα τον απαθανάτισε σε όλο του το «μεγαλείο». Ποιός (άλλο πρόσωπο) έβριζε, απωθούσε βίαια παράγοντά μας και του έλεγε «θα σε γ….ω που φώναξες την αστυνομία»; Αλήθεια εάν δεν έφταιγαν για κάτι, γιατί φοβότανε τον ερχομό της αστυνομίας; Για κακή του τύχη κι αυτός απεικονίζεται αλλά και ακούγεται πεντακάθαρα.

Τέλος έκπληκτοι ,εκφράζουμε δύο απορίες που μας δημιουργήθηκαν. Πώς αποδεχόσαστε τα όσα αναφέρονται στο φύλλο αγώνα που γράφτηκε από έναν διαιτητή που έδειξε «ανεπανάληπτο ρεσιτάλ μίσους και υποτίμησης στους ποδοσφαιριστές σας» και πάλι κατά την ανακοίνωσή σας; Από πότε έχει μερίδιο ευθύνης αυτός που δέχεται γροθιές κλωτσιές από τρείς και τέσσερις επιτιθέμενους προσπαθώντας να αμυνθεί; Έπρεπε, δηλαδή κατά την αντίληψή σας να τον χτυπούν χωρίς αυτός να αντιδρά, απλά και μόνο επειδή εσείς, όπως ισχυριστήκατε και στα αστυνομικά όργανα ήρθατε ξενύχτηδες και πιωμένοι και  ξεσπάσατε σε όποιον βρίσκατε μπροστά σας πλην του «ηθικού αυτουργού», διότι καλώς γνωρίζατε ότι εκεί δεν θα κάνατε Τζάμπα το Μάγκα, θα το πληρώνατε ακριβά.

kozanimedia.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.