Μηδέν….ευρώ φέτος η Περιφέρεια στους Φανούς;



fanos_apokrias_kozanisΣύμφωνα με πληροφορίες του Kozanimedia, η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, δια μέσω του περιφερειάρχη Γιώργου Δακή, έχει δηλώσει σε αρμόδιους φορείς της περιοχής πως φέτος πιθανότατα δεν θα δώσει ούτε…ευρώ στους Φανούς της Κοζάνης, για την Αποκριά!

Φυσικά, ακούγεται λογικό και επόμενο να μην υπάρχει η δυνατότητα για ανάλογες επιχορηγήσεις με εκείνες του 2009 και του 2010 (από την τότε Νομαρχία Κοζάνης), αλλά, πλέον, δημιουργείται ένα ακόμη μεγάλο πρόβλημα για τους ανθρώπους των Φανών. Να σημειωθεί πως το 2009 η Νομαρχία είχε δώσει 2000 ευρώ και το το 2010 2.300 ευρώ, ποσά που είχαν συνοδευτεί με δηλώσεις για την αναγκαιότητα στήριξης των Φανών, αλλά και…τραπεζιών στον «Τρυποκάρυδο»!

Ελπίζουμε πως, εάν υπάρχει η δυνατότητα, μετά από τα όσα ακούγονται τις τελευταίες ημέρες, να δοθεί η δυνατότητα κάποιας οικονομικής ενίσχυσης και φέτος στους Φανούς από την Περιφέρεια.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.