Με επιτυχία και φέτος ο ετήσιος χορός των Σιατιστέων Θεσσαλονίκης



0siatisteoiΜεγάλη επιτυχία σημείωσε και φέτος η ετήσια χοροεσπερίδα του Συλλόγου Σιατιστέων Θεσσαλονίκης. Συγκεκριμένα, στις 28 Ιανουαρίου 2011 τα μέλη και οι φίλοι του Συλλόγου μας γιορτάσαμε με αστείρευτη ζωντάνια τον ερχομό του νέου έτους στην κατάμεστη αίθουσα του ξενοδοχείου «Mediterannean».

Το Διοικητικό Συμβούλιο βράβευσε, όπως κάθε χρόνο,  αριστούχους μαθητές και μαθήτριες – τέκνα μελών του Συλλόγου μας, απονέμοντας χρηματικά έπαθλα υπό την ευγενική χορηγία του Ιδρύματος Παπαγεωργίου.

Στη συνέχεια, κόψαμε την πίτα μας και γλεντήσαμε με πολλή κέφι, με τη συνοδεία της παραδοσιακής μουσικής σιατιστινής ορχήστρας, όπως πολύ καλά ξέρουμε να κάνουμε εμείς οι Σιατιστινοί

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους: το ζεύγος Νικολάου και Άννας Παπαγεωργίου μαζί με τις οικογένειες των δυο υιών τους, Γεωργίου και Μάρκου, ο  βουλευτής Θεσσαλονίκης  και πρώην υπουργός κ. Γιάννης Ιωαννίδης, ο κ. Νικόλαος Σαμαράς, Αντιπρόεδρος του Ιδρύματος Παπαγεωργίου, ο κ. Γεώργιος Χριστόπουλος Διευθυντής του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου, ο κ. Τζίμος Σερέφας, Πρόεδρος του Ιωαννίδειου Ιδρύματος, και οι κ.κ. Ζήσης Χασιώτης και Γεώργιος Παπαδόπουλος, Πρόεδρος και Αντιπρόεδρος της Βοϊακής Εστίας αντίστοιχα.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.