Βελβεντό: Προπηλακισμός δημοτικού συμβούλου Σερβίων από νεαρούς



velvento_kentriki_photoΜε τις κατάθεσεις στο Αστυνομικό Τμήμα των Σερβίων ολοκληρώθηκε το χθεσινοβραδινό επεισόδιο (το θέμα έφερε στη δημοσιότητα το ai-vres.blogspot.com) που συνέβη στο Βελβεντό, όταν μικρή ομάδα (5-6) νεαρών επιτέθηκε φραστικά και προπηλάκισε τον δημοτικό σύμβουλο Σερβίων-Βελβεντού Αναστάσιο Κακαφίκα, από το Πλατανόρευμα. O τελευταίος διασκέδαζε σε μαγαζί της περιοχής με τη σύζυγό του και την παρέα του, μεταξύ της οποίας ήταν και ο υποδιοικητής του Α.Τ. Σερβίων, όταν ένας νεαρός (χωρίς να προκληθεί και πιθανότατα έχοντας πιεί και λίγο) άρπαξε το μικρόφωνο του καταστήματος και εκφράστηκε με απρεπή τρόπο κατά των Σερβίων.

Ακολούθως, υπήρξε φραστική επίθεση κατά του δημοτικού συμβούλου της συμπολίτευσης, ο οποίος αποχώρησε με την παρέα του. Έξω από το μαγαζί δέχθηκε προπηλακισμό (σπρωξίματα, όπως μάθαμε) από την παρέα του πρώτου νεαρού, με αποτέλεσμα, να σκιστεί και το παλτό που φορούσε. Το γεγονός έληξε εκεί, ενώ στη συνέχεια ο κ. Κακαφίκας, ο οποίος πηγαίνει συνεχώς για διασκέδαση με τους φίλου του στο Βελβεντό, κατέθεσε για το συμβάν στο Α.Τ. Σερβίων. Εκεί προσήλθε σήμερα το πρωί αυτοβούλως και ο κάτοικος του Βελβεντού, παραδεχόμενος, σύμφωνα με πληροφορίες, το γεγονός και ζητώντας συγγνώμη.

Το Kozanimedia επικοινώνησε με τον Αναστάσιο Κακαφίγκα, ο οποίος (εμφανώς στενοχωρημένος) επιβεβαίωσε το περιστατικό και τόνισε πως θα είναι καλύτερα να συνομιλήσουμε αύριο για περισσότερα. Επικοινωνήσαμε και με τον δήμαρχο Σερβίων-Βελβεντού Βασίλη Κωνσταντόπουλο, ο οποίος μας επιβεβαιωσε τα όσα συνέβησαν (εξ όσω γνώριζε) και φέρεται έντονα προβληματισμένος, ενώ από την πλευρά του ο Μανώλης Στεργίου δεν είχε γνώση για το περιστατικό.

Να σημειωθεί πως χθες το βράδυ στο ίδιο μαγαζί υπήρχαν και άλλοι κάτοικοι του Πλατανορεύματος, αλλά και των Σερβίων, που διασκέδασαν χωρίς να δημιουργηθεί κανένα απολύτως πρόβλημα, ενώ η διεύθυνση του έκανε ό,τι μπορούσε για να μη δημιουργηθεί μεγαλύτερο θέμα. Το όλο περιστατικό θεωρείται ως μεμονωμένο και σε καμία περίπτωση δεν φαίνεται να εκφράζει την κοινωνία του Βελβεντού, αλλά δημιουργεί προβληματισμό για τις συνέπειες που έχει δημιουργήσει στην περιοχή η ιστορία με την εφαρμογή του «Καλλικράτη»…

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.