Σέρρες: Βίαζε επί πέντε χρόνια την κόρη του!



9503F9D83166D348FB209F9528279453Φρίκη και αποτροπιασμό προκάλεσε στην τοπική κοινωνία των Σερρών η αποκάλυψη ότι ένας πα…τέρας βίαζε επί πέντε ολόκληρα χρόνια την ίδια του την κόρη, απειλώντας την για να μην αποκαλύψει τις αρρωστημένες επαφές τους! Όμως, το κορίτσι βρήκε το θάρρος να καταφύγει στον ιατροδικαστή, ο οποίος ενημέρωσε τις αστυνομικές αρχές για το δράμα που βίωνε η άτυχη κοπέλα!

Ο ιατροδικαστής Σερρών, Μηνάς Γεωργιάδης,  διαπίστωσε σαφή ίχνη των κακοποιήσεων στις οποίες υπέβαλε το παιδί του ο αδίστακτος δράστης. Κι επειδή ήταν πολύ πρόσφατα, η Ασφάλεια Σερρών τον συνέλαβε με τη διαδικασία του αυτόφωρου και σύντομα θα λογοδοτήσει στην δικαιοσύνη.

Η νεαρή κοπέλα βρίσκεται σε καθημερινή επαφή με τους κοινωνικούς λειτουργούς και ψυχολόγους που προσπαθούν να την βοηθήσουν να ξεπεράσει τη φρίκη που έζησε στα χέρια του άκαρδου πατέρα της. Σύντομα, όμως, θα κληθεί να τον αντιμετωπίσει πρόσωπο με πρόσωπο στο δικαστήριο…

protothema.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.