Καπνιστές VS αντικαπνιστών στην Κοζάνη



ermionio_hotelΜια ανάσα από την… συμπλοκή μεταξύ βρέθηκαν καπνιστές και αντικαπνιστές  στο καφέ γνωστού ξενοδοχείου της Κοζάνης, όπου έπεσαν μερικές… ψιλές και χρειάστηκε η επέμβαση ανδρών της Δημοτικής Αστυνομίας για να μην κλιμακωθούν τα επεισόδια!

Το περιστατικό συνέβη όταν στο ξενοδοχείο συναντήθηκαν δύο παρέες, εκ των οποίων η μια αποτελείτο από μέλη της νεοσύστατης Κίνησης Πολιτών για την εφαρμογή του νόμου για την απαγόρευση του καπνίσματος σε δημόσιους χώρους. Οι τελευταίοι ειδοποίησαν τηλεφωνικά την Δημοτική Αστυνομία, στην θέα της οποίας αντέδρασαν οι καπνιστές θαμώνες!

Όταν, μάλιστα, επιβλήθηκε πρόστιμο σε μια γυναίκα που πιάστηκε επ’ αυτοφώρω να καπνίζει, εκείνη ζήτησε να μάθει ποιος την κατήγγειλε και, όταν έμαθε, τον χαστούκισε εν ψυχρώ αποκαλώντας τον… «καταδότη»! Με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων το περιστατικό πήρε τέλος, ωστόσο η διάθεση χάλασε και ο πρωινός καφές πήρε απροσδόκητο τέλος.

protothema.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.