Συνταξιούχος δάσκαλος παντρεύτηκε πρώην μαθήτριά του



B19AFD209505C83DE97517A3D410B41AΓια τέταρτη φορά αποφάσισε να παντρευτεί ένας 52χρονος συνταξιούχος εκπαιδευτικός στην Αγγλία, επιλέγοντας ως σύζυγο του την 18χρονη Jessica Anderson με την οποία διατηρούσε δεσμό εδώ και δύο χρόνια!

Ο Clive Richards άφησε εμβρόντητους φίλους και συγγενείς, όταν τους ανακοίνωσε τελείως αιφνιδιαστικά την απόφασή του να παρατήσει την οικογένειά του για να παντρευτεί την 18χρονη πρώην μαθήτριά του.

Οι γονείς της νεαρής Jessica πληροφορήθηκαν και αυτοί με τη σειρά τους την απόφασή της κόρης του, καθώς αγνοούσαν πλήρως πως αυτή διατηρούσε επί δύο χρόνια ερωτικό δεσμό με έναν άνθρωπο στην ηλικία του παππού της.

Ο Clive Richards φανερά ενοχλημένος, δήλωσε στον Τύπο της Βρετανίας πως δεν κατανοεί τις αντιδράσεις και θα κάνει μαζί με τη μέλλουσα σύζυγο του ότι επιθυμούν, καθώς είναι και οι δύο ενήλικες.

Η αστυνομία πάντως δεν έχει την ίδια άποψη και έχουν ήδη ξεκινήσει έρευνες, καθώς οι ερωτικές σχέσεις ενός ενήλικα με μια κοπέλα κάτω των 18 ετών, όταν δηλαδή ξεκίνησε η σχέση του Clive Richards με την Jessica Anderson, είναι παράνομη στην Βρετανία.  

protothema.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.