Απίστευτο! Αυτό το κορίτσι που στέλνει μηνύματα, μόλις έχει σκοτώσει 9 άτομα!



0bangkok-accidentΑυτή η φωτογραφία που δείχνει ένα 16 χρονο κορίτσι να στέκεται μπροστά από το τρακαρισμένο Honda Civic και να στέλενει μηνύματα από το κινητό της τηλέφωνο, τραβήχτηκε λιγά λεπτά αργότερα αφού συγκρούστηκε στο πίσω μέρος ενός..μίνι βαν σκοτώνοντας εννέα άτομα.

Φόρουμς της Ταϊλάνδης είχαν συγκλονιστεί από την φωτογραφία. Πολλά μέλη υποστήριζαν ότι η κοπέλα έγραφε σε κοινωνικό δίκτυο με το BlackBerry της, για το ατύχημα – κάτι που η οικογένειά της, αμφισβητεί.

Το ατύχημα συνέβη σε ένα υπερυψωμένο αυτοκινητόδρομο της Μπανγκόκ με αποτέλεσμα οι εννέα επιβαίνοντες να πεταχτούν δίπλα και πέρα από τις προστατευτικές μπάρες και να σκοτωθούν όλοι.

Η κοπέλα θα κατηγορηθεί για απρόσεκτη οδήγηση προκαλώντας θανάτους και τραυματισμούς, και για οδήγηση χωρίς άδεια. Αν καταδικαστεί για αυτό, θα αντιμετωπίσει ποινή φυλάκισης μέχρι 10 έτη ή/και ανώτατο πρόστιμο BT50,000 (1.600 ευρώ).

Pswnio.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.