Στην Κοζάνη το Σάββατο ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης



xrisoxoidisΣτις 10 το πρωί του Σαββάτου 15 Ιανουαρίου αναμένεται να έρθει στην Κοζάνη ο υπουργός Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, ο οποίος θα έχει δυο διαδοχικές συναντήσεις εργασίας στο Κοβεντάρειο.

Ο υπουργός Περιφερειακής Ανάπτυξης θα έχει την ευκαιρία να ακούσει αλλά και να μιλήσει στον Περιφερειάρχη Γιώργο Δακή, στους Βουλευτές και Δημάρχους της Δυτικής Μακεδονίας, στους Αντιπεριφερειάρχες και στους επικεφαλής των παρατάξεων στο περιφερειακό συμβούλιο. Στην συζήτηση που θα γίνει θα υπάρξει ενημέρωση από την πλευρά του κ. Χρυσοχοΐδη για το ΕΣΠΑ, για όλα τα ειδικά προγράμματα που έχει το Υπουργείο στην αρμοδιότητά του, καθώς και για τα προγράμματα ενίσχυσης των επενδύσεων στην ελληνική περιφέρεια. Αμέσως μετά την πρώτη σύσκεψη ο κ. Χρυσοχοΐδης θα έχει την ευκαιρία μιας ακόμα συνάντησης εργασίας με τις διοικήσεις των Επιμελητηρίων, εκπροσώπων συλλόγων παραγωγικών κλάδων της περιοχής, εμπορικών συλλόγων, προκειμένου να έχει ο ίδιος άμεση εικόνα για την κατάσταση της τοπικής οικονομίας, αλλά και τους εξηγήσει πώς θα τρέξουν το νέο αναπτυξιακό νόμο και τα άλλα προγράμματα για την στήριξη της επιχειρηματικότητας. Σύμφωνα με το πρόγραμμα, το οποίο μέχρι χτες το απόγευμα ήταν ακόμα ανοιχτό, ο κ. Χρυσοχοΐδης θα συνοψίσει σε δηλώσεις του προς τους δημοσιογράφους αμέσως μετά το τέλος των δύο συσκέψεων πριν ή μετά τις 2 το μεσημέρι του Σαββάτου.

ΕΡΑ Κοζάνης


Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.