Στη σκιώδη κυβέρνηση οι δύο βουλευτές της Ν.Δ στο Νομό μας



bouleftesΣτον τομέα των Μεταφορών τοποθετείται ο βουλευτής Μιχάλης Παπαδόπουλος Στον τομέα της  Αγροτικής Πολιτικής ο βουλευτής Γιώργος Κασαπίδης Και τους δύο βουλευτές του Νομού Κοζάνης αξιοποίησε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς. Έτσι στον τομέα μεταφορών τοποθέτησε τον βουλευτή Μιχάλη Παπαδόπουλο και στον τομέα της Αγροτικής πολιτικής τον Γιώργο Κασαπίδη.

Στις πρώτες του δηλώσεις ο πρόεδρος του κόμματος Αντώνης Σαμαράς έκανε λόγο για «ενωτικό σχήμα» χωρίς αποκλεισμούς, το οποίο θα οδηγήσει το κόμμα στη νίκη.

Ο πρόεδρος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, ο οποίος εκτιμά πως το επόμενο διάστημα ίσως υπάρξουν ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις, όπως τόνισε, προχώρησε στις αλλαγές αυτές και με στόχο να αποκτήσουν πολύτιμη εμπειρία περισσότεροι συνάδελφοι και συνεργάτες.

Στόχος, όπως ανέφερε, να μην κάνουμε όλοι τα πάντα, αλλά να γίνονται όλα με τον πιο αποδοτικό τρόπο. «Βάλαμε κόκκινες γραμμές τις οποίες η κυβέρνηση αναγκάστηκε να αποδεχθεί στην πορεία» τόνισε ο κ. Σαμαράς επισημαίνοντας πως η παράταξη κατάφερε να πλησιάσει ξανά τον ελληνικό λαό. «Τώρα, πρέπει να κερδίσουμε πολιτικά αυτούς που ακόμα μας αντιμετωπίζουν με επιφυλακτικότητα, το ΠΑΣΟΚ τους έχασε οριστικά, εμείς δεν τους έχουμε κερδίσει ακόμα». Ο πρόεδρος της ΝΔ έστειλε μήνυμα και στο εσωτερικό της παράταξης, τονίζοντας πως το στοίχημα να τα αλλάξουμε όλα, δεν είναι διχαστικό, αλλά ενωτικό.

Τέλος, ξεκαθάρισε για μια ακόμα φορά πως δεν πρόκειται να ανεχθεί φαινόμενα εσωστρέφειας, επισημαίνοντας πως χρέος της παράταξης είναι η ΝΔ να γίνει το κόμμα της ελπίδας του ελληνικού λαού.

tharos.gr


Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.