Θα είναι παραγωγική χρονιά το 2011 πιστεύει ο Δήμαρχος Κοζάνης



dimarxio_kozanisΚάλεσμα τους εργαζόμενους του Δήμου Κοζάνης συνολικά απηύθυνε ο Δήμαρχος Λάζαρος Μαλούτας προκειμένου να πετύχει η μετάβαση στο νέο Δήμο Κοζάνης στα πλαίσια του «Καλλικράτη», αφού τόσο τα οικονομικά προβλήματα της χώρας είναι τεράστια ενώ παράλληλα παραμένουν στάσιμα και ανεπίλυτα πολλά από τα αναπτυξιακά αδιέξοδα και προβλήματα που αντιμετωπίζει η περιοχή. Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Κοζάνης σημείωσε πως παρά τις δυσκολίες το 2011 μπορεί να είναι μια παραγωγική χρονιά δηλώνοντας βέβαιος πως οι εργαζόμενοι στον Δήμο και στις δημοτικές επιχειρήσεις θα ανταποκριθούν στην νέα πρόκληση.Ο Πρόεδρος του Συλλόγου εργαζομένων στον Δήμο Ζήσης Τριανταφύλλου, τόνισε πως θα ξεπεράσουν τους 400 οι μονίμως απασχολούμενοι, μαζί με τους μεταταχθέντες από την Νομαρχία όπως ορίζει ο «Καλλικράτης» και πως τώρα το ζητούμενο είναι η ανάληψη καθηκόντων από όλους να αποδώσει ώστε να λειτουργήσει ο Δήμος προς όφελος των πολιτών.

Ο Δήμαρχος Κοζάνης κληθείς να σχολιάσει την εξέλιξη με το δάνειο των 550 χιλιάδων ευρώ είπε πως με την ακύρωση της απόφασης του Δημοτικού συμβουλίου Κοζάνης η αγορά στερείται αυτών των χρημάτων, αλλά δήλωσε πως μάλλον δεν θα επαναφέρει το ζήτημα για δάνειο.

ΕΡΑ ΚΟΖΑΝΗΣ


Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.