Σημαντική δωρεά στο Μαμάτσειο από κάτοικο Κοζάνης



mamatseio_nosokomioΜια πολύ σημαντική δωρεά έγινε πρόσφατα προς το “Μαμάτσειο” Γενικό Νοσοκομείο Κοζάνης από αξιότιμη κυρία, κάτοικο Κοζάνης που δεν επιθυμεί να κοινολογηθεί το όνομά της. Το Διοικητικό Συμβούλιο του Νοσοκομείου έκανε δεκτή τη δωρεά αυτή με την υπ.αριθμ.425/29-12-2010 απόφασή του. Η δωρεά αφορά μια συσκευή τριχοειδικής ηλεκτροφόρησης αιμοσφαιρίνης, κόστους 19.680 ευρώ, που θα χρησιμοποιείται στο τμήμα Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου για την ανίχνευση της Μεσογειακής Αναιμίας και των αιμοσφαιρινοπαθειών.

Η ανιδιοτελής αυτή προσφορά αποτελεί πράξη αγάπης, ανθρωπιάς και αλληλεγγύης και θα συμβάλει καθοριστικά τόσο στην πρόληψη όσο και στην έγκαιρη διάγνωση των προαναφερόμενων παθήσεων. Ο Διοικητής και Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Νοσοκομείου, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και η Διευθύντρια του τμήματος Αιμοδοσίας, εκφράζουν τις θερμές ευχαριστίες τους προς τη δωρήτρια και εύχονται η πράξη της αυτή να αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση και για άλλους συμπολίτες μας.


Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.