Η συνέντευξη του Τζίμη Πανούση



4DDC2673FABB0D5F9E32692A7Περισσότερα από τριάντα χρόνια στο κουρμπέτι, ο Τζίμης Πανούσης εξακολουθεί να μας εκπλήσσει. Μουσικός, σατιρικός συγγραφέας, παρουσιαστής μιας εκ των μακροβιότερων εκπομπών στο ραδιόφωνο, του «Δούρειου Ηχου», και περφόρμερ, έχει πάντα να πει μια ευφυή κακία για όλους. Τόσο σκληρός όσο και διασκεδαστικός εξακολουθεί να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της αφυπνιστικής σάτιρας σε μια εποχή που προσφέρεται ιδανικά για κάτι τέτοιο.

Ο Τζιμάκος μιλάει στο «ΘΕΜΑ» έξω από τα δόντια και προσπαθεί να ξεπεράσει  τα όρια που ο ίδιος έχει θέσει. Επιστρέφει στη νύχτα ύστερα από δύο χρόνια και επιτίθεται κατά πάντων των ισχυρών, χωρίς ίχνος οίκτου για τα… ανυπεράσπιστα θύματά του. «Ηξερε ο Ανδρέας ότι ο γιος του θα ολοκληρώσει την καταστροφή που ξεκίνησε ο ίδιος», λέει για τον κ. Γιώργο Παπανδρέου, ενώ για τον κ. Αντώνη Σαμαρά πιστεύει ότι αν γίνει πρωθυπουργός θα πιάσουμε πάτο…


Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.