Η σημαία του εχθρού!



2871F340B81FF79C2D4ECDF72389FD34Απίστευτο κι όμως αληθινό! Ένας από τους εργάτες που δουλεύουν για την ανακατασκευής της οροφής του γηπέδου της Σάλκε, «Φέλτινς Αρένα», λίγο έλειψε να χάσει τη δουλειά του επειδή εν ώρα εργασίας ύψωσε τη σημαία της μισητής αντιπάλου, Ντόρτμουντ.

Ο εν λόγω εργάτης, προφανώς οπαδός της Μπορούσια που είναι το αντίπαλο δέος στην κοιλάδα του Ρουρ, φαίνεται πως είχε καημό να δει τη σημαία της αγαπημένης του ομάδας να ανεμίζει στο άντρο του «εχθρού». Όμως βρήκε τον μπελά του, καθώς του έγιναν έντονες παρατηρήσεις και παραλίγο να απολυθεί.

«Αυτό το αστείο παρατράβηξε. Αυτός ο άνθρωπος δε θα ξαναέρθει εδώ. Ήρθε για να φτυαρίζει το χιόνι κι όχι για να διακοσμήσει το γήπεδό μας», δήλωσε ο διευθυντής της «Φέλτινς Αρένα». «Τουλάχιστον ζήτησε συγγνώμη. Η εξήγηση που μας έδωσε ήταν πως ήθελε μία φορά στη ζωή του να δει τη σημαία της Ντόρτμουντ στο γήπεδο της Σάλκε».

sport-fm.gr


Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.