Ανύπαρκτη η δημοτική αστυνομία στην Πτολεμαΐδα



0dimastynptolΑνύπαρκτη η δημοτική αστυνομία Πτολεμαΐδας και την εορταστική περίοδο. Σήμερα 22-12-2010 στις 7:00μμ προσπάθησα να διασχίσω την κεντρική οδό της πόλης, την 25ης Μαρτίου και ήταν αδύνατο. Η κίνηση φυσικά και είναι αυξημένη λόγω των ημερών αλλά το πρόβλημα δεν είναι αυτό, αλλά το ότι ανεγκέφαλοι διπλοπαρκάρουν σε όλο το μήκος της οδού καθιστώντας την κυκλοφορία αδύνατη. Κανένας μα κανένας δημοτικός αστυνομικός δεν ήταν παρών. Το ίδιο πράγμα συνέβαινε και το πρωί αλλά και τις προηγούμενες μέρες.

Αγανακτισμένος τηλεφώνησα στην δημοτική αστυνομία και διαμαρτυρήθηκα. Η απάντηση ήταν ότι υπάρχει στάση εργασίας, χωρίς κάτι τέτοιο να έχει ανακοινωθεί και έλλειψη προσωπικού. Βγάλτε μόνοι τα συμπεράσματα σας.

Βέβαια στην Πτολεμαΐδα η δημοτικοί αστυνομία περιορίζεται να κόβει κλήσεις μόνο σε οδηγούς οι οποίοι έχουν παρκάρει χωρίς να εμποδίζουν και απλά δεν έχουν βάλει κάρτα στάθμευσης, ενώ την ίδια στιγμή η κυκλοφορία είναι μπλοκαρισμένη από διπλοπαρκαρισμένα αυτοκίνητα. Τον τελευταίο δε καιρό η κατάσταση έχει γίνει ανυπόφορη και το θράσος των δημοτικών αστυνομικών μεγάλο…

Αναγνώστης “Τρομακτικού”


Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.