Οριστική η παραίτηση Πατέρα – Υποψήφιος ο Πολέμης



5902E2C140BD31AC0F0B4DB09FA445BCΤο διοικητικό συμβούλιο ολοκληρώθηκε και ο Νικόλας Πατέρας αποτελεί επίσημα παρελθόν από τον προεδρικό θώκο. Εξελίξεις θα υπάρξουν την ερχόμενη Πέμπτη στο νέο διοικητικό συμβούλιο όπου θα εκλεγεί ο επόμενος πρόεδρος του Παναθηναϊκού. Ο Νικόλας Πατέρας αποκάλυψε ότι πρότεινε τον Αδαμάντιο Πολέμη ενώ έβγαλε σημαντική είδηση τονίζοντας ότι οι πράσινοι θα έχουν στα ταμεία τους 20 εκ. ευρώ μέχρι το τέλος του χρόνου!

Οι δηλώσεις του Νικόλα Πατέρα:
“Μετά από τα γεγονότα που είχαμε στο ΟΑΚΑ προχθές και μετά την παραίτηση του κυρίου Βγενόπουλου, δεν συντρέχουν οι λόγοι για να είμαι πρόεδρος.

Είχαμε μία εξαιρετική σχέση με τους φιλάθλους και υπήρχε μία άριστη σχέση, το προηγούμενο διάστημα αλλά πλέον αυτό δεν υπάρχει.

Την Πέμπτη θα έχουμε ξανά συμβούλιο για να εκλέξουμε νέο πρόεδρο. Εγώ πρότεινα τον Αδαμάντιο Πολέμη, ο οποίος μας ζήτησε χρόνο για να το σκεφτεί.

Προτείναμε στον κύριο Θανάση Γιαννακόπουλο να αναλάβει την προεδρία αλλά ευγενικά αρνήθηκε.

Η μοναδική ομάδα που έχει εξοφλήσει όλους τους παίκτες, έχει πολλά εκατομμύρια στα ταμεία της, περίπου 20 εκ. ευρώ και πολλούς ανθρώπους που μπορούν να προσφέρουν, είναι ο Παναθηναϊκός.

Η συμφωνία που είχε γίνει το Σεπτέμβρη ήταν μεταξύ Βαρδινογιάννη και Βγενόπουλου, εγώ απλά είχα δεχτεί να αναλάβω πρόεδρος και να συμμετάσχω στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου.

Πιστεύω πως η ομάδα θα επηρεαστεί θετικά. Χρειαζόμαστε ένα δυνατό ηλεκτροσόκ. Ίσως είναι ευεργετικό αυτό που συμβαίνει στην ομάδα μας” δήλωσε ο πρώην πλέον πρόεδρος του Παναθηναϊκού.

Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης ήταν ο πρώτος που αποχώρησε χωρίς να κάνει την παραμικρή δήλωση ενώ εντός του συμβουλίου ξεκαθάρισε ότι δεν επιθυμεί να επιστρέψει στην ΠΑΕ.

Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος από την πλευρά του τόνισε την αναγκαιότητα παραμονής του Πατέρα στην προεδρία:

“Επιμένω ότι ο πρόεδρος πρέπει να παραμείνει. Από το μαγαζί σου φεύγεις, από τον Παναθηναϊκό δεν φεύγεις με το παραμικρό.

Μου πρότειναν να γίνω πρόεδρος και τους ευχαριστώ αλλά αρνήθηκα. Είμαι ανήσυχος για την επόμενη μέρα. Ο χρόνος θα δείξει.”

Ο υποψήφιος πρόεδρος του Παναθηναϊκού Αδαμάντιος Πολέμης είναι εφοπλιστής αλλά οι επιχειρηματικές του δραστηριότητες δεν σταματούν εκεί. Είναι ιδιοκτήτης του τηλεοπτικού σταθμού Πάτρα TV ενώ έχει και αρκετές εκτάσεις σε νησιά των Κυκλάδων.

newsit.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.