Οι…αντίπαλοι της Salonica



65B3407EA8AE6E0ACA43590674C188BBOι… αιώνιοι της Θεσσαλονίκης, ΠΑΟΚ και Άρης πήραν την πρόκριση για την επόμενη φάση του Europa League, τερματίζοντας στη δεύτερη θέση των ομίλων τους. Οι δύο Ελληνικές ομάδες θα βρίσκονται στην ουσία στο γκρουπ των αδυνάτων και θα βρουν στο δρόμο τους τις ομάδες που τερμάτισαν στις πρώτες θέσεις των ομίλων του Eurοpa League, εκτός βέβαια από εκείνες με τις οποίες βρέθηκαν στον ίδιο όμιλο, και τις «τρίτες» καλύτερες των ομίλων του Champions League. Δείτε παρακάτω όλους τους υποψήφιους αντίπαλους του ΠΑΟΚ και του Άρη.

Σε αυτές περιλαμβάνονται

Οι Σπαρτάκ Μόσχας, Μπράγκα, Τβέντε, Άξιαξ που προέρχονται από το Champions League, οι Μάντσεστερ Σίτι, Σπόρτινγκ Λισσαβώνας, Ζενίτ, ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Στουτγκάρδη, Αϊντχόβεν, Παρί, Λίβερπουλ και Πόρτο από το Europa League, ενώ στους υποψήφιους αντιπάλους του ΠΑΟΚ προστίθεται η Βιγιαρεάλ και αντίστοιχα στους αντιπάλους του Άρη προστίθεται η Λεβερκούζεν.
Όπως καταλαβαίνετε η κλήρωση δε θα είναι και η πιο εύκολη, όμως οι δύο ομάδες της Θεσσαλονίκης απέδειξαν με την μέχρι τώρα παρουσία τους στα ευρωπαϊκά κύπελλα ότι μπορούν να κοιτάξουν οποιονδήποτε αντίπαλο στα μάτια.

gazzetta.gr


Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.