”Δεν καταλάβατε, κύριε Δρακάκη. Έχετε καρκίνο!”



1drakakisΣε μία εκ βαθέων εξομολόγησή του στο People ο γνωστός δημοσιογράφος, Θοδωρής Δρακάκης, αποκαλύπτει τη μάχη του με τον καρκίνο. ”Μπήκαμε στο γραφείο του γιατρού. Είχα κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις. Μου είπε: Καρκίνος. Και μάλιστα επιθετικής μορφής…”

Για πρώτη φορά, σχεδόν πέντε χρόνια μετά το σοκ που υπέστη όταν έμαθε ότι πάσχει από καρκίνο, ο Θοδωρής Δρακάκης φέρνει στο φως μία άγνωστη στο ευρύ κοινό περιπέτεια με την υγεία του.

”Στις 2 Ιανουαρίου 2006 για ακόμη μία φορά, είχα πρόβλημα με την υγεία μου. Για ένα χρόνο, όποτε πήγαινα τουαλέτα, έβγαζα αίμα, αλλά δεν έλεγα τίποτα για να μην αναστατώσω την οικογένειά μου. Όμως, δεν γινόταν άλλο. Πονούσα πάρα πολύ για να συνεχίσω να αποσιωπώ κι έτσι το είπα στη γυναίκα μου και πήγαμε στο νοσοκομείο. Αυτή την εικόνα δεν θα την ξεχάσω ποτέ στη ζωή μου. Μόλις μπήκαμε στο γραφείο του γιατρού κι αφού είχα κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις, μου είπε: Καρκίνος. Και μάλιστα επιθετικής μορφής. Θα χρειαστεί να κάνουμε εισαγωγή” αποκαλύπτει στο People.

Οι ώρες και οι μέρες που ακολούθησαν ήταν κάτι παραπάνω από δύσκολες…

”ΟΚ, του είπα. Θα το σκεφτω και κάποια στιγμή θα ξανάρθουμε. Δεν καταλάβατε κύριε Δρακάκη έχετε καρκίνο κι αν δεν εισαχθείτε άμεσα στο νοσοκομείο κινδυνεύει η ζωή σας, μου απάντησε. Έφυγα, πήρα ένα μπουκάλι ουίσκι, ένα πακέτο τσιγάρα – που δεν κάπνιζα τότε – πήγα στην Πάρνηθα με το αυτοκίνητό μου και ήπια. Ήθελα να ηρεμήσω και να καταλάβω τη σοβαρότητα της κατάστασης. Αμέσως μετά πήρα τηλέφωνο τον Σταμάτη Μαλέλη και του είπα: Φίλε μου Σταμάτη, έχω αυτό κι αυτό και δεν ξέρω αν θα σε ξαναδώ ποτέ. Μετά γύρισα σπίτι, μιλήσαμε όλοι μαζί κι έκανα την εισαγωγή στο νοσοκομείο. Έκανα κάποιες κυστεοσκοπήσεις και υπερήχους για να ελέγχεται η εσωτερική κατάσταση της κύστης. Δόξα τω Θεώ όλα πήγαν καλά χάρη στο γιατρό μου, Πλάτωνα Κεχαγιά. Από αυτή μου την περιπέτεια, που δεν εύχομαι να συμβεί ποτέ σε κανέναν άνθρωπο στο κόσμο, κατάλαβα ότι τίποτα στη ζωή δεν είναι δεδομένο και πως πρέπει να χαιρόμαστε και να εκτιμάμε την κάθε μας στιγμή μέσα στη μέρα, γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι σου επιφυλάσσει το αύριο”.

Ευτυχώς στην περίπτωση του Θοδωρή Δρακάκη όλα πήγαν καλά και ο ίδιος, πέντε χρόνια μετά, μπορεί να συνεχίσει υγιής τη ζωή του. Τα δύσκολα φαίνεται να έχουν περάσει… Ίσως γι’ αυτό τον λόγο να αποφάσισε να μοιραστεί τώρα την περιπέτειά του με τον κόσμο, αφού πάντα διατηρεί ένα ιδιαίτερα χαμηλό προφίλ όσον αφορά την προσωπική του ζωή.

nooz.gr


Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.