Πάτρα: Εν όψει των Χριστουγέννων στόλισε… χασισόδεντρο!



1xasisodentroooooo_414_355Στο πνεύμα των ημερών ένας Γερμανός, μόνιμος κάτοικος της πόλης, που όμως… για να μην ξοδευτεί στόλισε ένα χασισόδεντρο ύψους 2 μέτρων!

Δεν πίστευαν στα μάτια τους, ούτε οι γείτονες ούτε οι άνδρες της δίωξης ναρκωτικών. Ένας Γερμανός που κατοικεί μόνιμα στην πόλη, αποφάσισε αντί για έλατο να στολίσει και να φωταγωγήσει ένα χασισόδεντρο, ύψους δύο μέτρων! Ένα από τα χασισόδεντρα που καλλιεργούσε στην αυλή του…

Τα όσα συνέβαιναν στην αυλή του σπιτιού, δεν είχαν γίνει αντιληπτά από κανέναν. Όταν όμως ο Γερμανός έκοψε το χασισόδεντρο και το έβαλε στολισμένο σε ένα από τα παράθυρα του σπιτιού του… Οι γείτονες το κοίταζαν, το ξανακοίταζαν και κάποιος που κατάλαβε τι είναι, αποφάσισε να ειδοποιήσει την αστυνομία.

Άνδρες της δίωξης πήγαν στο σπίτι, τον συνέλαβαν αλλά ο Γερμανός εκεί! Το βιολί, βιολάκι του στο τμήμα! Έλεγε και ξαναέλεγε στους αστυνομικούς πως δεν ενοχλεί κανέναν και ζητούσε να τον αφήσουν άμεσα, γιατί δεν είχε προλάβει να βάλει τα δώρα στη βάση του! Ο δράστης κρατείται και τώρα θα πρέπει να πείσει τη Δικαιοσύνη…

newsit.gr


Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.