Aγοράκι 12 ετών κρεμάστηκε επειδή το κορόιδευαν…



boy_h_633_451Ένα 12χρονο αγοράκι, ο Bradley Wiseman, κρεμάστηκε επειδή κάποια παιδιά με τα οποία έπαιζε ράγκμπι, τον κορόιδευαν και τον φοβέριζαν για τον τρόπο με τον οποίο μιλούσε. Το νεκρό του κορμάκι βρέθηκε τη Δευτέρα το πρωί στο σπίτι του.

Ο Bradley είχε πολύ ωραία φωνή, φυσική ευγλωττία και μιλούσε πολύ ευγενικά σε όλους. Αυτό φαίνεται ότι ενοχλούσε τους αλητήριους που δεν μπορούσαν να φτάσουν με τίποτα το επίπεδό του. Από την ημέρα που μαθεύτηκε η αυτοκτονία του, οι συμμαθητές του, έφτιαξαν μια ιστοσελίδα προς τιμήν του και κατά των άμυαλων που τον οδήγησαν στο τραγικό τέλος.

Η Shelly-Louise Hindley έγραψε στο facebook: ”Εύχομαι οι ενοχές να τους ακολουθούν πάντα κι εύχομαι να καταλάβουν το κακό που προκάλεσαν”, ενώ ο Anthony Rushton προσθέτει: ”Δεν σου αξίζει αυτό, σε κανέναν δεν αξίζει. Ήταν ένα ισχυρό σοκ για όλους μας”.

Μετά την τραγωδία όλοι οι γείτονες έσπευσαν να βοηθήσουν την 37χρονη μητέρα του κακότυχου αγοριού. ”Είμαστε όλοι εδώ για εκείνη. Ήταν ένα πολύ καλό παιδάκι. Αυτό που έκανε ήταν τελείως έξω από τον χαρακτήρα του. Αν δεν του φέρονταν έτσι, δεν θα το έκανε ποτέ’, δηλώνει ένας γείτονας. Ο προπονητής του στο ράγκμπι λέει: ”Ήταν πολύ διασκεδαστικός. Κανείς μας δεν είχε καταλάβει ότι τον ενοχλούσαν κατά τη διάρκεια των παιχνιδιών. Αγαπούσε το ράγκμπι και τα πήγαινε με όλους πολύ καλά. Ήταν πολύ δημοφιλής”.

suvlaki.blogspot.com


Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.