Συνάντηση Διαμαντοπούλου – Μαλούτα για τα εκπαιδευτικά ιδρύματα της περιοχής



010Το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας, το Τεχνολογικό Ίδρυμα καθώς και το Ερευνητικό Ινστιτούτο, αποτελούν σημαντικές συνιστώσες κοινωνικής, οικονομικής και πολιτισμικής ανάπτυξης της Δυτικής Μακεδονίας, αλλά και του Εθνικού ακαδημαϊκού χώρου δήλωσε η Υπουργός Παιδείας Άννα Διαμαντοπούλου μετά την συνάντηση που είχε χθες το μεσημέρι με τον Δήμαρχο Κοζάνης Λάζαρο Μαλούτα, ο οποίος της έθεσε όλα τα ζητήματα που αφορούν τα εκπαιδευτικά ιδρύματα της περιοχής και την αναστάτωση που προκλήθηκε με το ενδεχόμενο συγχώνευσης τους.

Επίσης η Υπουργός Παιδείας διαβεβαίωσε τον Δήμαρχο Κοζάνης πως «ισχύει ο σχεδιασμός των υποδομών, τον οποίο παρακολουθεί και προωθεί ο Δήμος και το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας και πως δεν υπάρχει κανένα απολύτως θέμα με τα πτυχία και τα επαγγελματικά δικαιώματα φοιτητών, σπουδαστών και αποφοίτων των Τμημάτων οποιουδήποτε Ιδρύματος, άρα και του Πανεπιστημίου και του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

ΕΡΑ ΚΟΖΑΝΗΣ



Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.