Γιατί είπε «όχι» ο Μπουλάς



1mpoulasoxiΛίγες μόλις ημέρες πριν ξεκινήσουν τα γυρίσματα για τα νέα επεισόδια της επιτυχημένης σειράς του MEGA «50-50», ο Σάκης Μπουλάς αποφάσισε να μην υπογράψει το συμβόλαιό του, κλείνοντας την πόρτα στο μεγάλο κανάλι.
Ο ίδιος δήλωσε πως δεν τον συμφέρει να υπογράψει το συμβόλαιο που του προτείνουν: «Όσοι συμφωνήσουμε, πρέπει να μην κάνουμε διαφημίσεις για όσο καιρό προβάλλεται η σειρά. Παράλληλα, όμως, υποχρεούμεθα να διαφημίζουμε άλλα προϊόντα στο κανάλι. Επίσης, δεν έχουμε τη δυνατότητα να κάνουμε άλλη δουλειά, κάτι το οποίο στο παρελθόν δεν ίσχυε» είπε.
«Δεν μπορούμε να εμφανιστούμε σε εκπομπές χωρίς να έχουμε πάρει άδεια από τον σταθμό. Αν εγώ, για παράδειγμα, θελήσω να πάω στη Μενεγάκη για να διαφημίσω τις εμφανίσεις μου στην “Ακτή Πειραιώς”, δεν μπορώ να το κάνω δίχως την άδεια του MEGA. Προσωπικά δεν θέλω να εξαρτώμαι από κανέναν. Αν και από την εταιρεία παραγωγής με την οποία συνεργαζόμαστε μας είπαν ότι υπαναχώρησαν σε κάποια πράγματα τα στελέχη του καναλιού, κάποια άλλα δεν τα έχουν πάρει πίσω» συμπλήρωσε.

«Στην αρχή, μας είπαν ότι τα επετειακά επεισόδια θα ήταν εννέα και στη συνέχεια έγιναν δεκαπέντε. Υπό αυτές τις συνθήκες και με αυτούς τους όρους που έχουν θέσει δεν με ενδιαφέρει να υπογράψω. Είναι ένα θέατρο που παραλόγου από κάποια σκοτεινά μυαλά που θέλουν να κάνουν τη ζωή μας δύσκολη, ενώ τα πράγματα είναι απλά. Όλα αυτά που θέλουν να υπογράψουμε στις δέκα σελίδες ισχύουν μονομερώς» πρόσθεσε.

«Εννοώ ότι το κανάλι έχει δικαίωμα να καταγγείλει τη σύμβαση, ενώ εμείς όχι. Αν εμείς δεν είμαστε σε θέση να βρισκόμαστε στο πλατό γυρίσματα για κάποιο λόγο, όπως χτύπα ξύλο, αν έχουμε πρόβλημα υγείας ή πάθουμε κάποιο ατύχημα, εγώ θα πρέπει να αποζημιώσω το κανάλι, ενώ το κανάλι μπορεί να με αντικαταστήσει και συγχρόνως να μου ζητήσει να καταβάλω ως ποινική ρήτρα το κόστος όλης της σειράς» ανέφερε ο επιτυχημένος ηθοποιός στην εφημερίδα «Espresso».

espresso


Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.