Εορδαϊκός – Πόντιοι Κατερίνης: 1-1



EORDAIKOS_2010-11Μακριά από τη νίκη για 4η συνεχόμενη αγωνιστική έμεινε ο Εορδαϊκός παραχωρώντας ισοπαλία με 1-1 στους Πόντιους Κατερίνης. Σε ένα βαρύ αγωνιστικό χώρο η ομάδα της Πτολεμαΐδας δέχτηκε ένα γκολ δώρο, στη συνέχεια ισοφάρισε, έμεινε με 10 και στο τέλος ήταν τυχερή που δεν έχασε κιόλας. Δύο τραγικά λάθη από τους Λοντίγκιν στη φάση του γκολ, Κριτσιωτάκη στην φάση της αποβολής και 2 άνθρωποι που μάλλον κακό κάνουν στην Ελληνική διαιτησία (Γισγάκης διαιτητής και Γούτας επόπτης από το Σ.Δ. Χαλκιδικής), στοίχησαν στον Εορδαϊκό που υποχρεώθηκε σε εντός έδρας ισοπαλία από τους Πόντιους Κατερίνης με 1-1.  Ο Εορδαϊκός που έμεινε μακριά από την νίκη για 4η αγωνιστική μπήκε πολύ δυνατά και έχασε 2 καλές ευκαιρίες με τον Κάλφα στο 4ο (σουτ απέκρουσε ο Λαζαρίδης) και 12ο (σούταρε άουτ μετά από ατομική προσπάθεια, αλλά μάλλον έπρεπε να τροφοδοτήσει τον Μπανούση που ήταν μόνος). Οι Πόντοι όμως ήταν αυτοί που προηγήθηκαν στο 19ο χάρη σε ένα γκολ δώρο από τον Λοντίγκιν που άργησε να κάνει έξοδο και έτσι ο Βελώνης του πήρε την μπάλα και σε κενή εστία έκανε το 0-1. Στο  32ο κεφαλιά του Δεληζήση μετά από σέντρα του Χιτζίδη πέρασε άουτ και στο 37ο ο Εορδαϊκός ισοφάρισε με το Μπανούση ο οποίος επωφελήθηκε στην απόκρουση του Λαζαρίδη στην κεφαλιά του Δεληζήση..Στο 57ο και μετά από τραγικό λάθος του Κριτσιωτάκη ο Βελώνης έκλεψε την μπάλα και ο Τσιανάκας ως τελευταίος παίκτης τον ανέτρεψε. Ο Εορδαϊκός έτσι έμεινε με 10 παίκτες, αλλά στη συνέχεια πίεσε χωρίς όμως αποτέλεσμα. Στο 75ο του φάουλ του Χιτζίδη πέρασε άουτ και στο 86ο σέντρα του Μουδούρογλου πλασέ του Δεληζήση από κοντά απέκρουσε ο Λαζαρίδης. Στο 92ο τέλος ο Λοντίγκιν απέκρουσε το τετ-α-τετ του Βελώνη και έτσι έμεινε το 1-1. Για τους διαιτητές τα είπαμε. Ο Γισγάκης είχε πολλά λάθος σφυρίγματα με αποκορύφωμα όταν σφύριξε τη λήξη του ημιχρόνου τη στιγμή που ο 4ος σήκωνε τις καθυστερήσεις!!!!! Ο Γούτας είχε αμέτρητες λάθος υποδείξεις με αποκορύφωμα που μπροστά του η μπάλα βγήκε έξω μετά από κόντρα σε παίκτη των Ποντίων και έδειξε άουτ αντί κόρνερ και τη στιγμή που ενώ άφησε φάση να εξελιχθεί σήκωσε οφ-σάϊντ μόλις το φώναξε ο αμυντικός. Αφήστε που πάντα ήταν εκτός θέσης και κυνηγούσε τις φάσεις. Όαση στο τραγικό αυτό δίδυμο ο επόπτης Διαμάντης που ήταν άριστος. Όλοι του Σ.Δ. Χαλκιδικής.

Εορδαϊκός: Λοντίγκιν, Ταφαρλής, ΤΣΙΑΝΑΚΑΣ, Κριτσιωτάκης (72ο Ριζούλης), ΚΑΡΑΜΠΑΤΖΑΚΗΣ, ΔΕΛΗΖΗΣΗΣ, Χιτζίδης, Τομαράς (64ο Μουδούρογλου), Κάλφας (76ο Στεργιόπουλος), Κουτσουρές, Μπανούσης.

Πόντοι Κατερίνης: Λαζαρίδης, Φωτιάς, Π΄΄ Γιαννόπουλος, Νάϊντος, Λιόλιος. Γούλας (46ο Κεστέλης, 83ο Διαμάντης), Τσιτάτλακίδης, Σταφίδας (68ο Κυρτέγος), Μποταΐτης, Βεϊδαμενίδης, Βελώνης.

eordaia.org


Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.