ΣΔΟΕ: Δέσμευσαν το σκάφος του Πλούταρχου

large_33221Σε δέσμευση του σκάφους του Γιάννη Πλούταρχου προχώρησε πριν από λίγες μέρες το ΣΔΟΕ. Πρόκειται για ένα 18μετρο κότερο, το “Saint George” που απέκτησε ο καλλιτέχνης τα τελευταία χρόνια και το οποίο, όταν δεν το χρησιμοποιεί, βρίσκεται δεμένο στον Άγιο Κοσμά. Εκεί ακριβώς το εντόπισαν άνδρες του ΣΔΟΕ που συνεχίζουν το κυνήγι των σκαφών τηρώντας βήμα προς βήμα τη διαδικασία ελέγχου.  

Αρχικά βεβαιώθηκαν ότι το σκάφος χρησιμοποιείται αποκλειστικά από τον Γιάννη Πλούταρχο. Πρώτο στάδιο ελέγχου εάν το δηλώνει ως ιδιώτης. Στη συγκεκριμένη περίπτωση το σκάφος είναι δηλωμένο ως επαγγελματικό σε ναυτιλιακή εταιρεία που εδρεύει στην οδό Πατησίων (το “newsbomb.gr” έχει στη διάθεσή του τα στοιχεία και την ακριβή διεύθυνση της εταιρείας). Με βάση τα πρώτα ευρήματα, το ΣΔΟΕ προχώρησε στη δέσμευση του σκάφους, έως ότου ολοκληρωθούν πλήρως οι έλεγχοι. Αυτό σημαίνει ότι μέχρι τότε, μπορεί να χρησιμοποιείται, όχι όμως και να πουληθεί ή να μεταβιβαστεί. Σε περίπτωση που κατά την ολοκλήρωση του ελέγχου οι παραβάσεις κριθούν εξαιρετικά σοβαρές, γίνεται ακινητοποίηση του σκάφους και με εισαγγελική εντολή δεν μπορεί πλέον ούτε καν να μετακινηθεί. Όπως όλα δείχνουν, λοιπόν, ο τραγουδιστής που ακολούθησε την… πεπατημένη στην απόκτηση ενός σκάφους, που οι περισσότεροι εφάρμοζαν με μια ιδιότυπη «επαγγελματική ασυλία» μέχρι να αρχίσει το ανελέητο κυνήγι του ΣΔΟΕ, θα κληθεί σύντομα να περάσει από τα αρμόδια γραφεία και να τακτοποιήσει τις όποιες εκκρεμότητες. Κάτι που, σύμφωνα με το στενό του περιβάλλον, προτίθεται να κάνει το συντομότερο δυνατό και χωρίς καμία απολύτως αντίρρηση. Άλλωστε, είναι γνωστό ότι ο συγκεκριμένος καλλιτέχνης είναι επί της ουσίας τυπικός και συνεπής με τις υποχρεώσεις του.

newsbomb.gr


 
 
 

Goody’s Burger House Κοζάνης | Υπηρεσία delivery και take away για τις αγαπημένες σας γεύσεις
Ταμειακές Μηχανές στην Κοζάνη | Πώληση και τεχνική υποστήριξη ταμειακών μηχανών από τη Webtouch
Δημιουργίες Like a Dream | Τα πάντα για τον στολισμό ενός ονειρεμένου γάμου και βάφτισης
Inox βάσεις | Νέες inox βάσεις για γάντια και αντισηπτικό για τις επιχειρήσεις
Kaplanoglou Photography | Νέα πακέτα γάμου και βάφτισης για τις ανάγκες και απαιτήσεις σας

 

 

0 Shares

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.