Ρουβάς: Μια συνέντευξη που θα συζητηθεί



sakis_rouvas_3502Για την αρχή της καριέρας του, την κορούλα του και τη στάση του απέναντι στους δημοσιογράφους μίλησε ο Σάκης Ρουβάς στο περιοδικό «Nitro».
«Η κόρη μου ξυπνά κάθε πρωί στις 08:00, πίνει το γάλα της και είμαστε τυχεροί, γιατί μετά ξανακοιμάται κάνα μισάωρο και μετά έρχεται και ζουζουνίζει στο κρεβάτι μας (…) σχεδόν κάθε βράδυ κάνουμε μαζί προσευχούλα και πάμε για ύπνο». Η μικρή Αναστασία έφερε τα πάνω κάτω στη ζωή του: «Τελευταία με τρελαίνει, ειδικά όταν με πιάνει και μου λέει ”σ΄αγαπώ, μπαμπάκα μου”».

Όσον αφορά στο ξεκίνημα της καριέρας του, ο διάσημος τραγουδιστής αποκάλυψε μερικές άγνωστες λεπτομέρειες:
«Τον πρώτο καιρό που ήρθα στην Αθήνα έμενα σε κάτι κολλητούς στα Εξάρχεια, σ’ ένα δυάρι τρία άτομα», ενώ το μόνο πράγμα που τον φόβιζε:
«Το μόνο που με φόβιζε ήταν οι δημοσιογράφοι, γιατί από την πρώτη μέρα που βγήκα δέχθηκα μεγάλη επίθεση, μεγάλη αμφισβήτηση. Ξαφνικά, βρέθηκα σε έναν χώρο όπου υπάρχει μεγάλη κακία για διάφορους λόγους, επειδή έτσι κάνουν τη δουλειά τους ή γιατί έτσι πουλάνε περιοδικά».

zougla.gr


Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.