Διάρρηξη στο Βαρβούτειο Δημοτικό Ωδείο Πτολεμαΐδας



0dioΔιάρρηξη με φθορές έγινε στο Δημοτικό Ωδείο Πτολεμαΐδας «Βαρβούτειο» όταν άγνωστοι μπήκαν από την πίσω πλευρά (ανάμεσα στα δύο κτίρια) από παράθυρο. Το περιστατικό σημειώθηκε χθες (Τρίτη) το βράδυ  και έγινε αντιληπτό  το πρωί σήμερα (Τετάρτη).

Οι άγνωστοι μπήκαν πιθανόν από παράθυρο από την πίσω πλευρά (ανάμεσα στα δύο κτίρια του ωδείου) το οποίο σημειώτεον απέχει μόλις ένα (περίπου) μέτρο ύψος από το έδαφος και ήταν εύκολη η πρόσβαση και η είσοδός τους στο εσωτερικό του κτιρίου. Σύμφωνα πάντως με τους υπεύθυνους του Ωδείου οι διαρρήκτες δεν πήραν κάτι αξίας παρά μόνον πραγματοποίησαν δολιοφθορές σε βιβλία μουσικής και αναμνηστικές φωτογραφίες από διάφορες εκδηλώσεις του παρελθόντος. Για το περιστατικό έρευνα διενεργεί η Ασφάλεια Πτολεμαΐδας αξιωματικοί της οποίας εκτιμούν ότι πιθανόν οι δράστες ήθελαν να χρονομετρήσουν την όλη  επιχείρησή τους την οποία και να επαναλάβουν στο μέλλον με πραγματική διάρρηξη και την κλοπή αντικειμένων αξίας (όπως μουσικών οργάνων και άλλων).  Αύριο αναμένεται το χώρο του Ωδείου να επισκεφτεί ειδικό κλιμάκιο του εγκληματολογικού της αστυνομίας προκειμένο να κάνει έρευνα και πιθανόν να συλλέξει αποτυπώματα και ίχνη που ίσως να άφησαν πίσω τους οι επίδοξοι διαρρήκτες.      

eordaia.org

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.