Πρόταση για συγχώνευση του Πανεπιστημίου με το ΤΕΙ Δ. Μακεδονίας

tei-kozanisΤην  προσωπική του πρόταση, για την συγχώνευση του Πανεπιστημίου με το ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας, προκειμένου να δημιουργηθεί ένα δυναμικό Περιφερειακό Πανεπιστήμιο στην περιοχή, εξέφρασε σε δηλώσεις του στο Δίκτυο ΕΡΑ Δυτ. Μακεδονίας , ο Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του Πανεπιστημίου Δυτ. Μακεδονίας, Γιάννης Μανωλόπουλος.
«Πρέπει να ενώσουμε τα θετικά του Πανεπιστημίου με αυτά του ΤΕΙ στην Δυτ. Μακεδονία, με στόχο να λειτουργήσουν 10 με 12 ελκυστικά πανεπιστημιακά τμήματα, με μεγάλο αριθμό φοιτητών και προσέλκυση του αναγκαίου εκπαιδευτικού δυναμικού»,σημείωσε  χαρακτηριστικά ο κ.Μανωλόπουλος, κάνοντας γνωστό ότι αύριο Τρίτη, θα πραγματοποιηθεί η γενική συνέλευση των τμημάτων του Πανεπιστημίου στην Φλώρινα, την Τετάρτη αντίστοιχη γενική συνέλευση στην Κοζάνη και την Πέμπτη θα συνεδριάσει η διοικούσα επιτροπή του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας στην Κοζάνη, όπου θα συζητηθούν τα ζητήματα του νέου νόμου και «επί της αρχής» τα σενάρια για την προοπτική του Πανεπιστημίου.

news.ert.gr


 

Goody’s Burger House Κοζάνης | Υπηρεσία delivery και take away για τις αγαπημένες σας γεύσεις
Ταμειακές Μηχανές στην Κοζάνη | Πώληση και τεχνική υποστήριξη ταμειακών μηχανών από τη Webtouch
Vet Plus | Πρόγραμμα διαχείρισης αιγοπροβάτων από τον κτηνίατρο Νικόλαο Καραλίγκα στην Κοζάνη
Kaplanoglou Photography | Νέα πακέτα γάμου και βάφτισης για τις ανάγκες και απαιτήσεις σας
Δημιουργίες Like a Dream | Τα πάντα για τον στολισμό ενός ονειρεμένου γάμου και βάφτισης

 

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.