Η χαριτόβρυτος χείρα του Αγίου Σπυρίδωνα στην Κοζάνηd-_013Με την ευκαιρία της γιορτής της Αγίας Αικατερίνης, Προστάτιδας του Μητροπολιτικού Οίκου, η ενορία Αγίου Νικολάου Κοζάνης θα υποδεχτεί την χαριτόβρυτο χείρα του Αγίου Σπυρίδωνα από την Κέρκυρα.
Το τίμιο λείψανο θα φτάσει στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου, σήμερα Τετάρτη 24 Νοεμβρίου στις 5 το απόγευμα και θα αναχωρήσει το Σάββατο 27 Νοεμβρίου στις 11 το πρωί. Σήμερα Τετάρτη, μετά την υποδοχή του τίμιου λειψάνου θα τελεστεί Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός. Αύριο Πέμπτη 25 Νοεμβρίου στις 7 το πρωί θα τελεστεί Όρθρος και Θεία Λειτουργία και στις 5:30 Μέγας Εσπερινός. Την Παρασκευή στις 7:30 το πρωί θα τελεστεί Όρθρος και Θεία Λειτουργία και από τις 9:30 το βράδυ έως τις 12:30 μετά τα μεσάνυχτα Ιερά Αγρυπνία. Το Σάββατο 27 Νοεμβρίου στις 7:30 το πρωί θα τελεστεί Όρθρος και Θεία Λειτουργία και στις 11 θα γίνει η αναχώρηση του Ιερού Λειψάνου.

news.ert.gr


Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.