Καταγγελία εμπορικού συλλόγου Πτολεμαΐδας



bg-headerO Εμπορικός Σύλλογος Πτολεμαΐδας  βρίσκεται στην δυσάρεστη θέση να ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ την λειτουργία εμπορικών καταστημάτων κατά την διάρκεια της Κυριακής και αργιών, κάτι που είναι αντίθετο με την κείμενη νομοθεσία, η οποία απαγορεύει ρητά την λειτουργία εμπορικών καταστημάτων την Κυριακή.
Υπεύθυνη για την τήρηση του Νόμου είναι η υπηρεσία σας, την οποία και καλούμε να τον εφαρμόσει, και να προβεί στις δέουσες ενέργειες, όχι μόνο περιστασιακά, αλλά συνεχόμενα. Τα καταστήματα που παρανομούν είναι κυρίως Κινέζικων συμφερόντων και λειτουργούν τέσσερα επί της οδού 25 Μαρτίου, και ένα επί της Β. Κωνσταντίνου. Παρακαλούμε από την εσάς να δώσετε ένα οριστικό τέλος στο απαράδεκτο αυτό φαινόμενο που πλήττει τους συναδέλφους μας, και γιγαντώνει τα προβλήματα, στην δυσκολότατη οικονομική συγκυρία που ζούμε. O Εμπορικός Σύλλογος Πτολεμαΐδας  θα παρακολουθεί από κοντά τις εξελίξεις, και ελπίζει να μην χρειαστεί να επανέλθει στο θέμα, είτε με καταγγελίες, είτε με τις όποιες Νομικές κινήσεις χρειαστούν, εφ’ όσον το πρόβλημα συνεχίσει να υφίσταται.

ΠΡΟΣ:  Αστυνομική υποδιεύθυνση Πτολεμαΐδας
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:  Μέλη του Εμπορικού Συλλόγου Πτολεμαΐδας- Μ.Μ.Ε.


Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.